Takaa-ajetulla Audi-miehellä kuumottava kahden pysähdyksen taktiikka – katso, kuinka karkuri kurvaa tankille kesken paon

Varikkopysähdys kesken karkureissun? Katso, kuinka takaa-ajettava pysähtyy tankille kesken kaiken 0:45
Varikkopysähdys kesken karkumatkan: Katso, kuinka takaa-ajettava pysähtyy tankille kesken paon.

Yhdysvalloissa poliisia paennut kuljettaja päätti jatkaa matkaansa keinolla millä hyvänsä ja otti riskin kiinnijäämisestä pysähtymällä tankkaamaan kesken takaa-ajon. Vieläpä kahdesti.

Poliisi sai tiistaina ilmoituksen rautakaupassa varkaissa käyneestä miehestä. Los Angelesin liepeillä sijaitsevasta Home Depot -myymälästä oli lähtenyt tavaraa kantoon kassan ohi, ja pitkäkyntinen oli poistunut paikalta mustalla Audilla.

Pian tapahtuman jälkeen poliisi sai havainnon tuntomerkkejä vastaavasta ajoneuvosta ja yritti sen pysäyttämistä. Kuljettaja ei kuitenkaan ollut yhteistyöhaluinen, vaan lähti karkuun.

Seurauksena oli yli kaksi tuntia kestänyt takaa-ajo, jonka aikana paennut kuljettaja vaaransi muuta liikennettä ajamalla holtittomasti.

Kuljettaja ei ollut ilmeisesti varautunut näin pitkään pakomatkaan, sillä hän pysähtyi huoltoasemalle tankkaamaan peräti kahdesti pitkän takaa-ajon aikana. Ilmeisesti ensimmäisellä kerralla virkavalta saavutti hänet ja tankkaaminen jäi puolitiehen, joten tarve oli vielä toiselle pysähdykselle.

Vaarallinen kaahailu päättyi lopulta, kun poliisi päätti luopua takaa-ajosta ja Audi kurvasi parkkihalliin kadoten tilannetta seuranneen poliisihelikopterin näkyvistä. Kuljettajaa ei ole tiettävästi tavoitettu.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat