Tähtipuolustajan karu paljastus: "Jos jotakin asiaa vihaan"

Liverpoolin puolustaja Andrew Robertson on edennyt urallaan Valioliigan putoamistaistelusta Hullin kanssa toiseen peräkkäiseen Mestarien liigan finaaliin Liverpoolin paidassa. Hän sanoo vihaavansa ajatusta siitä, että hänen nousunsa olisi kuin satua.

Skotti liittyi Valioliigasta pudonneesta Hullista Liverpooliin kesällä 2017. Hänestä on tullut tärkeä palanen Liverpool-luotsi Jürgen Kloppin palapeliä. 

– Minua ei ärsytä kovin monetkaan asiat, mutta yksi erityisesti. Se on se, että minun tarinani olisi jalkapallosatua, Robertson kertoi Players Tribune -sivustolle.

– Tiedän, että se on kohteliaisuus, kun ihmiset sanovat, että olen jonkinlainen tuhkimomies. Arvostan sitä, mutta ollakseni täysin rehellinen, se ei tunnu siltä, koska se ei ole totta. Syy siihen, miksi olen Liverpool-pelaaja, on sama, miksi olen maajoukkueeni kapteeni. Olen tehnyt paljon töitä päästäkseni tähän. Sitä kautta olen pystynyt hyödyntämään kaiken potentiaalini, Robertson jatkoi.

Mestarien liigan finaali

Tottenham-Liverpool lauantaina 1.6.
Jalkapallostudio klo 21.00 (C More Sport 1) ja klo 21.20 (MTV3)
Finaali klo 21.55 C More Sport 1 ja MTV3

Ottelu näkyy myös cmore.fi -suoratoistopalvelussa​​​​​​​

Robertson sanoo, että kuvaus ärsyttää häntä siksi, koska se saattaa vaikuttaa lapsiin negatiivisella tavalla. 

– Sillä on vain väliä, koska maailmassa on niin monia pieniä "Andy Robertsoneja". Lapsia, jotka kamppailevat vakuuttaakseen, että heidän kyvyt ansaitsevat mahdoollisuuden. Lapsia, jotka tarvitsevat sen mahdollisuuden päästä siihen, jossa heidän kuuluisi olla. He saattavat luovuttaa, koska luulevat, että ainoastaan satutarina voi pelastaa heidät, Robertson totesi.

– Parasta jalkapallossa on se, että on niin monia ihmisiä, kuten minä. Suurin osa pelaajista pääsee huipulle, koska ovat niin motivoituneita. Liverpoolin joukkueessa sellaisia pelaajia on paljon, Robertson sanoi.

Liverpool jäi Valioliigassa ennätyspisteillä. Se keräsi peräti 97 sarjapistettä. Robertsonin mielestä joukkue ei ole ansainnut pokaalia pelkästään sen suorituksen vuoksi. 

– Jos annamme 100 prosentin suorituksen ja pelaamme parhaalla tasollamme, sitten ansaitsemme sen. Emme kuitenkaan lähde otteluun ajatellen, että ansaitsisimme sen, koska pelasimme hyvän kauden ja keräsimme 97 pistettä. Emme koskaan tekisi niin, koska se olisi todella typerää, Robertson päätti.

Mestarien liigan finaali käynnistyy Madridissa kello 22.

Lue myös:

    Uusimmat