Tähtien kanssa tanssivat Kirka, Jani Sievinen ja Vanessa Forsman

Viime talven tv-suosikkiohjelma Tanssii Tähtien Kanssa alkaa taas MTV3-kanavalla. Tanssimaan opettelevat tällä kertaa muunmuassa Kirka, Mariko, Jani Sievinen ja Vanessa Forsman.

Tanssiohejelma oli MTV3:n viime vuoden menestyksekkäin tv-ohjelma. Sitä katsoi keskimäärin 1,4 miljoonaa suomalaista, finaalia jännitti parhaimmillaan peräti 1,8 miljoonaa katsojaa.

Tämän vuoden tanssipareissa on taas monta tuttua muilta kuin tanssin aloilta.

Näyttelijä Sari Siikander valloittaa nyt teatterilavojen lisäksi tanssilavat opettajanaan Mikko Ahti. Suomalaisen populäärikulttuurin legendaa Kirkaa neuvoo tanssin saloihin Saara Huovinen. Näyttelijä Eppu Salminen saa parikseen ja opettajakseen Anna Sainilan.

Kirkaa opettaa tanssimaan kilpaa Saara Huovinen.

Salkkari-tähti Sami Sarjulaa opastaa Sanna Hirvaskari ja Suomen kaikkien aikojen parasta uimaria Jani Sievistä Helena Ahti-Hallberg.

MTV3:n entisen uutisankkurin ja kirjailijan Pirkko Arstilan opettaja on Vesa Anttila. Miss Suomi vuosimallia 1999 ja malli Vanessa Forsman tanssii Marko Keräsen kanssa. Kwan-yhtyeen laulaja Mariko saa parkettioppia Aleksi Seppäseltä.

Viime keväältä tutut juontajat Ella Kanninen ja Marco Bjurström jatkavat tanssiparien luotsaamista suorien lähetysten läpi myös tänä keväänä. Arvovaltainen tuomaristo on niin ikään kokoonpanoltaan jo tuttu: Merja Satulehto, Jorma Uotinen, Jukka Haapalainen ja Mikko Rasila.

Lähetysten musiikista vastaa tuttuun tapaan Sami Pitkämön johtama Tanssii Tähtien Kanssa -orkesteri.

Ohjelma alkaa MTV3-kanavalla alkaa 25.2.

Tanssijat ovat koko kansan tuttuja

Pirkko Arstila on legendaarinen Kymmenen Uutisten ensimmäinen naisankkuri. Uutisuran ja Huomenta Suomen juontamisen jälkeen Pirkko on tehnyt monipuolisesti tv-töitä sekä kirjoittanut kolumneja ja keittokirjoja. Hän on myös kysytty luennoitsija ja juontaja.

Vuonna 1999 Miss Suomeksi kruunattu tradenomiksi valmistunut Vanessa on tätä nykyä kahden pienen tyttären äiti. Hän on tunnettu myös jääkiekkolegenda Jari Kurrin vaimona.

Kwan-yhtyeen johtohahmo, karismaattinen Mariko on esiintynyt lähestulkoon koko ikänsä. Kwanin lisäksi Mariko on näytellyt ja laulanut tv-sarjoissa sekä musikaaleissa.

Säteileväksi ja voimakkaaksi usein kuvattu näyttelijätär Sari Siikander vakuutti Viivissä ja Wagnerissa sekä Marilyn-musikaalissa. Sari valmistui Teatterikorkeakoulusta vuonna 1994 ja on tehnyt teatteritöitä eri kaupungeissa, näytellyt elokuvissa ja tullut tutuksi myös improvisaatioteatteri Stella Polariksesta.

Kirka on suomalaisen populaarikulttuurin legenda, jonka ura musiikin parissa on jatkunut keskeytyksettä viisi vuosikymmentä. Kirkan suosion salaisuutena pidetään hänen innostustaan nousta yleisön eteen, joka ei ole vähentynyt yhtään pitkän uran aikana.

Eppu Salminen on Tanssin villiviikari ja pojankoltiainen. Lahjakas näyttelijä on esittänyt mm. Hitleriä, Katto-Kassista, Väinö Linnaa, Picassoa, Mökö Kiljusta, sekä juontanut radio- ja tv-ohjelmia.

Sami Sarjula on tullut koko kansan tutuksi suositusta Salatut elämät -sarjasta. Raamikas Sami tanssii myös Scandinavian Hunks -ryhmässä.

Jani Sievinen Jani Sievinen on Suomen kaikkien aikojen paras uimari. Hän on kauhonut itselleen muun muassa 39 peräkkäistä voittoa 200 metrin sekauinnissa ja yhteensä hänellä on 31 mitalia EM-, MM- ja olympiakisoista.

Opettajat ovat kokeneita tanssijoita

Diplomitanssinopettaja Sanna hakenut kilpailumenestystä sekä show- että kilpatanssien mestaruuskisoista. Sanna liihotti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman voittoon edellisellä kaudella Tomi Metsäkedon parina.

Valovoimainen showmies sijoittui parinsa Kristiina Elstelän kanssa toiseksi edellisellä kaudella. Marko on tanssinut seitsemäntoista vuotta niin show-, vakio- kuin latinalaistansseja.

Helena Ahti-Hallberg on tanssin todellinen ammattilainen, jolla on vakuuttava lista Suomen mestaruuksia sekä vakio- että latinalaistansseissa. Hän on edustanut Suomea menestyksekkäästi myös maailmalla.

Uusista opettajista Saara Huovinen on tehnyt erilaisia teatteri- ja tanssiproduktioita. Lisäksi Saara on gradua vaille valmis äidinkielenopettaja. Kuusivuotiaana tanssimisen aloittanut Saara asuu ja opettaa Helsingissä ja kilpailee ammattilaisena.

Yli kaksikymmentä vuotta tanssineella Anna Sainilalla on hallussaan lukuisia vakio- ja latinalaistanssien Suomen mestaruuksia. Opetustöitä tekevä Anna myös tanssii Leningrad Cowboys -yhtyeessä.

Suomessa, Lontoossa ja Venäjällä tanssia opiskelleella Vesa Anttilalla on hallussaan vakio- ja latinalaistanssien SM-kultaa eri luokissa ja finaalipaikkoja useissa arvostetuissa kansainvälisissä kisoissa.

Aleksi Seppänen on saavuttanut muun muassa Suomen mestaruuksia kaikissa ikäluokissa ja vakiotansseissa hän oli tanssipartnerinsa kanssa Suomen ykkösedustuspari kansainvälisissä kisoissa neljän vuoden ajan. Myös teatteritöitä tehnyt Aleksi opettaa vakiotansseja Hong Kongissa.

Kilpatanssiopettajana toimiva Mikko Ahti aloitti tanssimisen kuusivuotiaana askeltaen suomenmestaruuksiin vakio- ja latinalaistansseissa useita kertoja.

Tuomarit ovat tuttuja viime vuodesta

Marja Satulehto on moninkertainen vakio- ja lattaritanssien Suomen mestari, kansainvälisissä kisoissa menestynyt ammattilainen ja kysytty kilpatanssituomari.

Jorma Uotinen on Suomen Kansallisbaletin entinen johtaja, jolla on takanaan mittava, palkittu ja arvostettu ura Suomessa ja ulkomailla.

Jukka Haapalainen on kaikkien aikojen kansainvälisesti menestyneimmän suomalaisen latinalaistanssijaparin toinen osapuoli, joka asuu Lontoossa ja kiertää ympäri maailmaa.

Mikko Rasila on toiminut näyttelijänä ja ohjaajana mm. Helsingin, Turun ja Lahden kaupunginteattereissa ja tanssitaiteilijana Kansallisoopperassa sekä tanssiteatteri Raatikossa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja