Tähän näkyyn ei uskoisi törmäävänsä yhdellä maailman legendaarisimmista kilparadoista – tapahtunut kahdesti lyhyen ajan sisään

Porsche Taycan rikkoi kierrosennätyksen Nürburgringilla 0:58
Porsche Taycan rikkoi neliovisten sähköautojen kierrosennätyksen Nürburgringillä.

Kuuluisalla Interlagosin radalla on koettu erikoinen tilanne nyt kahdesti runsaan kuukauden sisään.

Kun kilpa-autoilija on poistumassa varikolta ja liittymässä radalle muiden kilpailijoiden sekaan, odottaa hän kaikkein viimeisimpänä, että joutuisi varikon ulostulossa pysähtymään siviiliauton vuoksi.

Täysin absurdilta kuulostava tilanne oli kuitenkin täyttä totta Brasiliassa, kun legendaarisella Interlagosin radalla kilpa-auton kuljettaja joutui vetämään varikon ulostulorännissä liinat kiinni poikittain keskellä rataa jököttäneen Mercedes-Benz GLA:n takia.

Alta löytyvällä videolla Mersu-kuski yrittää epätoivoisesti kääntää autoaan ympäri, vaikka ei tunnukaan tietävän, mihin suuntaan edes pitäisi mennä.

Videolla näkyvien kilpa-autojen eroavaisuuksista päätellen kyseessä on todennäköisesti ollut jonkin sortin ratapäivä, eikä varsinainen kilpailullinen moottoriurheilutapahtuma, mikä tekee tilanteesta ehkä aavistuksen verran ymmärrettävämmän.

Tosin tämä oli jo toinen kerta lyhyen ajan sisään, kun siviiliauto aiheuttaa hämminkiä Interlagosin radalla. Lokakuussa Mini-kuljettaja löysi itsensä keskeltä täydessä vauhdissa olevaa kilpailua.

Minin kuljettaja oli ottanut osaa Interlagosin alueella varsinaisen kilparadan ulkopuolella olleeseen kiihdytystapahtumaan, mutta eksynyt poistuessaan.

Katso alta video Mercedes-kuskin erikoisesta sähläyksestä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Alla pätkä Mini-kuskin lokakuisesta seikkailusta.

Lähde: Car Throttle

Lue myös:

    Uusimmat