Pidätkö moottoriurheilusta ja haluat pilata välit perheeseesi? Monopolysta tuli myyntiin legendaarista kilparataa kunnioittava erikoispainos

Civic Type-R:n ennätyskierros Nürburgringillä 8:08
Honda Civic Type-R rikkoi etuvetoisten tuotantoautojen kierrosennätyksen Nürburgringillä.

Hasbro on tuonut myyntiin jälleen yhden erikoisversion Monopoly-pelistä. Tällä kertaa pelaajat viedään moottoriurheilun maailmaan.

Monopoly on yksi maailman suosituimmista lautapeleistä, ja siitä on vuosikymmenten saatossa julkaistu useita erikoispainoksia milloin milläkin teemalla.

Monopoly-matsit ovat tunnettuja pitkästä kestostaan ja kilpailun kuumentuessa jopa perhesuhteita rikkovista sivuvaikutuksistaan, joten kannattaa harkita kahdesti, haluaako tätä hankkia esimerkiksi pukinkonttiin.

Erikoisversio vie tunnetulle kilparadalle

Yksi tuoreimmista erikoisversioista on legendaarista, Saksassa sijaitsevaa Nürburgring Nordschleife -kilparataa kunnioittava painos.

Kiinteistöjen sijaan Nyrre-Monopolyssa haalitaan yli 20 kilometriä pitkän radan eri osuuksia. Kovimmat "vihreän helvetin" fanit tunnistanevat niin Hatzenbachin, Flugplatzin kuin laudan kuvituksessa olevan Karussellinkin.

Pelinappuloina on perinteisten Monopoly-nappuloiden sijaan muun muassa pokaali, F1-auto, kypärä ja rengaspyssy. Myös muita perinteisestä Monopolysta tuttuja yksityiskohtia on muutettu teemaan sopivaan suuntaan.

Nürburgring-Monopolyn miinuspuolena on tosin se, että peli on ainakin toistaiseksi saatavissa vain Nürburgringin virallisesta verkkokaupasta ja ainoastaan saksaksi.

Lue myös:

    Uusimmat