Tabermannit matkustavat Italiaan vuosittain

Kauniit rakennukset, ihmiset, ruoka ja arkipäivän estetiikka ovat saaneet Tommy Tabermanin ja hänen vaimonsa Tuija Wuori-Tabermanin rakastumaan Italiaan. Romantiikkaa tihkuvassa maassa vaistojen annetaan viedä, eikä suunnitelmaa seurata – sitä ei nimittäin ole.

Kaksikko vieraili saapasmaassa ensimmäisen kerran 90-luvun alussa, jonka jälkeen he ovat lomailleet Italiassa vuosittain. Parin mukaan jokaiselta matkalta syntyy muistoja, jotka ovat toinen toistaan parempia. Yhdessä hetkessä oli kuitenkin jotain aivan erityistä.

– Juoksimme käsi kädessä eräänä toukokuisena päivänä kaatosateessa paljain jaloin pitkin Veronan katuja suojaa etsien. Vain hetkeä ennen, auringon paistaessa, olimme käyneet Julian kotitalossa ihailemassa sitä kuuluisaa parveketta. Hetkessä oli jotakin ikuisesti mieleen painuvaa, hauskaa, hilpeää, kaksikko muistelee.

Parin mieliin on jäänyt myös alati hymyilevä, ystävällinen trattorian omistaja syrjäisellä Luccan kadulla. Tabermannien mukaan ravintolan tarjoilemaa ruokaa ei voi verrata mihinkään maanpäälliseen. Loistokkaan ruokapaikan etsimisessä Tabermannit kehottavat seuraamaan jonoa.

– Jos haluaa kokea esimerkiksi hyviä makuelämyksiä, kannattaa asettua sellaisen trattorian tai baarin jonoon, jossa jo valmiiksi on haalaripukuisia miehiä. Se riittää todisteeksi siitä, että ruoka siinä paikassa on taatusti sydämellä tehtyä, herkullista ja maistuvaa, sekä viini hyvää.

Junalla paikasta toiseen

Vuosien varrella Pohjois-Italiasta on tullut kaksikolle tutuinta seutua. Etenkin Lingurian alue on rakas, mutta he käyvät etelämpänäkin aika ajoin.

– Teemme pitkiä retkiä, pysähdymme viehättävissä kohteissa, yövymme vaatimattomissa pikkuhotelleissa ja aamun tullen jatkamme taas matkaa.

Kauniit ikivanhat rakennukset, puut, kukat, meren kimallus ja öinen tähtitaivas luovat romanttista tunnelmaa, missä tahansa päin Italiaa liikkuukin. Ympäristön lisäksi romantiikka on ilmassa koko ajan.

– Ihmiset ovat avoimempia, näyttävät tunteensa, eivätkä peittele niitä. Läsnä on kaikenlainen arjen kepeys, joka tarttuu turistiinkin.

Näin viettelet naisen italialaisittain!

Tabermannien mukaan Italian voi tuoda Suomeen, mikäli matkaan ei ole varaa. Pari neuvoo loihtimaan erityisen herkullista italialaista ruokaa alkupaloineen ja jälkiruokineen. Herkutteluhetkeen kuuluu tietysti myös italialainen, pehmeä ja aromikas viini sekä paikallinen musiikki.

– Sulje silmäsi ja keskity nautiskelemaan ruoasta, juomasta ja musiikista, kaikilla aisteillasi. Ennen kuin huomaatkaan, olet jo siirtynyt Italiaan, juuri sinne kaupunkiin, josta olet haaveillut.

Mielikuvamatkan voi tehdä yksin, kaksin tai useamman henkilön seurassa. Suomalaiselle miesväelle Tabermannit antavat selkeät ohjeet naisen viettelemiseen italialaisittain.

– Näytä tunteesi entistä avoimemmin, selkeämmin, rohkeammin!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja