Täällä tuhoutui Heidi Klumin ja Sealin avioliitto – katso viimeinen yhteiskuva!

Heidi Klum ja Seal tajusivat lomamatkalla, että heidän parisuhteensa on ohi, vaikka viimeisessä yhteiskuvassa pari näyttää rakastuneelta ja onnelliselta.

Heidi Klum, 38, hakee miehestään Sealista, 48, seitsemän avioliittovuoden jälkeen. Erouutinen tuli yllätyksenä, sillä heitä on pidetty erittäin . Huippumallilla ja laulajalla on kolme yhteistä lasta ja he ovat joka vuosi uusineet vihkivalansa romanttisessa seremoniassa.

Vielä joulukuussa tähtipari oli lapsineen viettämässä ja kaikki vaikutti olevan hyvin puolisoiden välillä. Klum julkaisi Twitter-palvelussa hellyttävän yhteiskuvan, jossa poseerasi onnellisesti hymyilevä pariskunta.

Klum tajusi liittonsa olevan ohi

Klum ja Seal ovat joutuneet viettämään paljon aikaa erillään työkiireiden takia, joten he toivoivat saavansa nauttia toistensa seurassa Coloradon vuorilla. Lähde kertoo People-lehdelle, että vaikka pari halusi lomamatkalla keskittyä perheeseen, hauskanpitoon ja lasketteluun, Aspenista tuli paikka, jossa Klum tajusi avioliittonsa olevan ohi.

– Aspenin matka ei mennyt niin hyvin kuin he suunnittelivat. Se oli lopulta viimeinen tikki.

– Jouluna perhe vietti aikaa yhdessä, mutta he tappelivat jatkuvasti. Sen sijaan, että olisivat nauttineet perheen yhdessäolosta, heidän oli vaikea tulla toimeen toisten kanssa.

Loman lopulla Klum päätti, että oli saanut tarpeekseen riitelystä.

– Hän ei halua riidellä enää, joten on parempi erota, ennen kuin tappelu alkaa vaikuttaa heidän lapsiinsa, toinen lähde paljastaa.

Silminnäkijät eivät kuitenkaan huomanneet parin ongelmia lomamatkan aikana.

– He vaikuttivat erittäin onnellisilta yhdessä. He suutelivat toisiaan ja halailivat. Molemmat viettivät aikaa lastensa kanssa, mutta laskettelivat myös yhdessä. Mikäli heillä oli ongelmia, he eivät näyttäneet sitä millään tavalla, eräs valokuvaajista kertoo People-lehdessä.

MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja