Mainos

Sysopenin osavuositulos 8 miljoonaa

Sysopenin liikevaihto nousi alkuvuonna 42,8 miljoonaan markkaan, missä on kasvua edellisvuoteen 32 prosenttia. Liikevoitto kuitenkin laski 27 prosenttia 19 miljoonaan markkaan.

Sysopen kertoo osavuosikatsauksessaan, että perusliiketoiminnan kannattavuus säilyi edelleen hyvällä tasolla, mutta kokonaisuutena tuloksen lasku johtui liiketoiminnan suunniteltuun kasvattamiseen ja kehittämiseen tehdyistä voimakkaista panostuksista, yritysostoista ja niiden valmistelemisesta, kansainvälistymisestä sekä pörssilistautumisesta. Nämä näkyivät nousseina henkilöstökuluina sekä liiketoiminnan muina kuluina.

Sysopen kertoo osavuosikatsauksessaan, että konsernin myyntiaste koko loppuvuodelle on hyvä ja verrattuna päättyneeseen katsauskauteen liikevaihdon kasvukehitys jatkuu myönteisenä. Voimakkaasta kasvusta ja siihen liittyvästä kulujen kasvusta huolimatta yhtiön johto arvioi, että konsernin tuloskehitys paranee loppuvuonna, joskaan viimevuotiselle tasolle ei ylletä. Koko vuoden 1999 tuloksen arvioidaan kuitenkin olevan hyvää tasoa. (MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.