Sydäntä lämmittävä kertomus: Mies ja vakavasti sairas poika tulivat hotelliin – henkilökunnan myötätunto yllätti kaksikon

Koskettava tarina isän ja pojan hotellireissusta leviää netissä. Voitko lukea tämän kuivin silmin?

Tarina isästä ja tämän sairaasta pojasta leviää netissä. Vaikka tarinan todenperäisyydestä ei ole varmuutta, on se joka tapauksessa mainio muistutus siitä, miten ripauksella myötätuntoa ja inhimillisyyttä voi tuoda lohtua toiselle.

"Mies ja nuori, teini-ikäinen poika kirjautuivat hotelliin, ja heille näytettiin heidän huoneensa. Kaksi vastaanottovirkailijaa pisti merkille vieraiden hiljaisen käytöksen, ja pojan kalpean olemuksen.

Myöhemmin mies ja poika söivät päivällistä hotellin ravintolassa. Jälleen henkilökunta huomasi, että nämä kaksi vierasta olivat hyvin hiljaisia, eikä poika näyttänyt ruoastaan kiinnostuneelta.

Syömisen jälkeen poika meni huoneeseensa. Mies meni vastaanottotiskille, ja pyysi nähdä johtajan. Vastaanottovirkailija kysyi, oliko palvelussa tai huoneessa vikaa tarjoutuen hoitamaan mahdolliset ongelmat, mutta mies sanoi, ettei mitään sellaisia ongelmia ollut toistaen pyyntönsä tavata johtaja.

Johtajalle soitettiin, ja hän saapui paikalle. Mies pyysi puhua johtajan kanssa kahden kesken, ja hänet vietiin johtajan toimistoon.

Mies selitti, että hän oli viettämässä yötä hotellissa 14-vuotiaan poikansa kanssa. Poika oli vakavasti sairas, luultavasti kuolemansairas. Poika oli pian menossa hoitoon, jonka vuoksi hän menettäisi hiuksensa. He olivat tulleet hotelliin lomaillakseen yhdessä, ja koska poika suunnitteli ajavansa hiuksensa pois sinä iltana, jotta hänestä ei tuntuisi, että sairaus olisi nujertamassa hänet.

Isä sanoi, että hän ajaisi myös omat hiuksensa tukeakseen poikaansa. Hän pyysi henkilökuntaa olemaan hienotunteisia, kun he tulisivat aamiaiselle kaljuina. Johtaja vakuutti isälle, että hän tiedottaisi asiasta henkilökunnalleen, ja he käyttäytyisivät soveliaasti.

Seuraavana aamuna isä ja poika tulivat ravintolaan aamiaiselle.

He näkivät, että henkilökunnan neljä miespuolista jäsentä olivat hoitamassa tehtäviään, täysin normaalisti – mutta kaikki olivat ajaneet hiuksensa."

Lähteet: Tickld, Hrtwarming

Lue myös:

    Uusimmat