Suvi Hartlin paljastaa olevansa parisuhteessa – rakkaustarina alkoi epäonnisesti: "Kivulias alku"

Suvi Hartlin tuli julkisuuteen aiemmin missikaunottarena 2:00
Suvi Hartlin tuli julkisuuteen aiemmin missikaunottarena. Näin hän suhtautuu taustaansa.

Radiojuontaja Suvi Hartlin kertoo olevansa nykyään parisuhteessa. Rakkaustarina alkoi epäonnisesti. 

Radiojuontaja Suvi Hartlin kertoo Instagramissa olevansa tätä nykyä parisuhteessa. Hän myös paljastaa, että rakkaustarina alkoi melko epäonnisesti ja siitä lopputuloksena Hartlinilla on murtunut nenä. 

Hän kertoo tavanneensa "komean miehen", jolla on myös parivuotias koira. 

– Vietettiin iltaa yhdessä ja aloin riehumaan koirulin kanssa. Innostuin vähän liikaa ja koiran pää kolahti mun nenänvarteen. Kuului rusahdus, verta valui kummastakin sieraimesta ja kauhee kipu otsasta ikenien saakka. Silmä mustui ja nenä turposi. Näytin ihan hirveeltä ja murtumahan siihen tuli, Hartlin kertoo. 

Hän oli käynyt asian tiimoilta lääkärissä ja lääkäri oli ehdottanut hänelle nenäleikkausta kosmeettisesta syistä. Hartlin ei kuitenkaan sellaista halunnut. 

Päätin ettei tehdä mitään, koska operaatio kuulosti aika kuvottavalta.
Vähän on ollut kivulias alku tälle parisuhteelle, mutta todella ikimuistettava. 

Hartlin erosi miehestään Jussi Mäntysaaresta kesällä. Hartlin kertoi tuolloin sosiaalisessa mediassa, ettei eropäätös ollut helppo ja he pohtivat pitkään asiaa. 

Hartlin jäi myös hetkeksi pois radiotyöstään eron vuoksi, mutta palasi töihin pienen tauon jälkeen. Hän juontaa yhdessä Esko Eerikäisen kanssa radio Novan suosittua iltapäivälähetystä. 

Lue myös:

    Uusimmat