Suvi Hartlin hempeilee uuden miesystävänsä kanssa: "Löysin onnen"

Suvi Hartlin tuli julkisuuteen aiemmin missikaunottarena 2:00
Suvi Hartlin tuli julkisuuteen aiemmin missikaunottarena. Näin hän suhtautuu taustaansa.

Radiojuontaja Suvi Hartlin iloitsee uuden rakkauden löytymisestä. Hän julkaisi kuvan, jossa hän on käsi kädessä uuden miesystävänsä kanssa. 

Radiojuontaja Suvi Hartlin  kertoo Instagramissa, että hänen viime vuoden kohokohtansa oli uuden parisuhteen löytyminen. 

Viime vuosi oli monellakin tapaa mullistava, mutta paras odotti lopussa. Minulla on rinnalla ihminen, jonka luona tuntuu kodilta. Sydän täynnä kiitollisuutta ja toivoa, sillä löysin onnen, Hartlin kertoo. 

Hartlin paljasti marraskuussa Instagramissa olevansa parisuhteessa. Hän myös paljasti, että rakkaustarina alkoi melko epäonnisesti ja siitä lopputuloksena hän sai murtuneen nenän. Hän kertoi tavanneensa "komean miehen", jolla on parivuotias koira. 

– Vietettiin iltaa yhdessä ja aloin riehumaan koirulin kanssa. Innostuin vähän liikaa ja koiran pää kolahti mun nenänvarteen. Kuului rusahdus, verta valui kummastakin sieraimesta ja kauhee kipu otsasta ikenien saakka. Silmä mustui ja nenä turposi. Näytin ihan hirveeltä ja murtumahan siihen tuli, Hartlin kertoi. 

Hän oli käynyt asian tiimoilta lääkärissä ja lääkäri oli ehdottanut hänelle nenäleikkausta kosmeettisesta syistä. Hartlin ei kuitenkaan sellaista halunnut. 

Päätin ettei tehdä mitään, koska operaatio kuulosti aika kuvottavalta. Vähän on ollut kivulias alku tälle parisuhteelle, mutta todella ikimuistettava. 

Hartlin erosi miehestään Jussi Mäntysaaresta kesällä. Hartlin kertoi tuolloin sosiaalisessa mediassa, ettei eropäätös ollut helppo ja he pohtivat pitkään asiaa. 

Hartlin jäi myös hetkeksi pois radiotyöstään eron vuoksi, mutta palasi töihin pienen tauon jälkeen. Hän juontaa yhdessä Esko Eerikäisen kanssa radio Novan suosittua iltapäivälähetystä. 

Lue myös:

    Uusimmat