Susanna Indrén uusii vanhan uudenvuodenlupauksensa

Salatut elämät -sarjasta tuttu Susanna Indrén nähdään Viidakon tähtösissä huhtikuussa alkavissa uusissa jaksoissa. Susanna paljasti Subille, millaisen lupauksen aikoo tehdä ensi vuodelle.

Viidakon tähtösten toisella kaudella kisaava näyttelijä Susanna Indrén vietti joulua perinteisissä merkeissä lähipiirinsä ympäröimänä. Hiljattain eronnut, jouluihmiseksi tunnustautuva Susanna kertoi rauhoittuvansa pyhien ajaksi kolme- ja 21-vuotiaiden poikiensa seurassa.

Myös uutenavuotena mennään kuopuksen ehdoilla.

– Jos kuopukseni on minun kanssani, mennään varmaankin naapuriin eli Senaatintorille katsomaan raketteja. Kun esikoinen oli raketti-iässä, ammuimme aina itsekin raketteja, mutta nyt hän on viettänyt jo monet uudetvuodet omissa menoissaan, Susanna kertoo.

Susanna myöntää olevansa uudenvuodenlupausten kannalla: naisen muutama vuosi sitten tekemä lupaus on yhä voimissaan. Sitä vahvistaakseen nainen aikoo tehdä samaisen lupauksen tänäkin vuonna.

Mikä on Susannan uudenvuodenlupaus? Entä mikä oli naisen vuoden 2012 ehdoton kohokohta? Lue lisää:Susanna Indrén uusii vanhan uudenvuodenlupauksensa

VIIDAKON TÄHTÖSET 2. kausi Subilla torstaisin klo 21, alkaen 11.4. Viime kauden parhaita nettipaloja katsottavissa ohjelman nettisivuilla: sub.fi/viidakontahtoset

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat