Suosikkitubettaja murtuu kyyneliin kertoessaan koskettavasta puhelusta: "Siinä vaiheessa tajusin, ettei millään muulla ole tässä maailmassa oikeastaan väliä"

1:49
Videolla Roni Bäck kertoo isänsä ikimuistoisesta puhelusta, jonka sai leukaleikkausvideoonsa liittyen.

Roni Bäckin kertoo Yökylässä Maria Veitola -jaksossa isänsä koskettavasta puhelusta.

Rakastetun Yökylässä Maria Veitola -sarjan seuraavassa jaksossa Maria Veitola suuntaa yökylään tubettaja Roni Bäckin luokse. Avanto-uinnin ja karjalanpiirakoiden teon lomassa Bäck pohtii kasvuaan ujosta pojasta sometähdeksi sekä kertoo miksi hän ei halaa

Hän puhuu jaksossa myös leukaleikkauksestaan. Bäck kertoi ensimmäisen kerran vuonna 2015 tehdystä leikkauksesta YouTube-tililleen julkaisemassaan videossa, joka on kerännyt yli puoli miljoonaa näyttökertaa. Hän paljastaa jaksossa saaneensa isältä puhelun kyseiseen videoon liittyen. 

Isän mukaan videota katsottiin paljon sairaalassa ja se oli auttanut leikkaustilanteissa olevia. Puoli tuntia puhelun jälkeen Bäck herkistyi. 

– Iskä oli oikeesti tosi ylpeä musta. Siinä vaiheessa tajusin, ettei ole millään muulla tässä maailmassa väliä oikeastaan. Voi olla miljoonia seuraajia, tai kuinka paljon rahaa tahansa, ihan mitä tahansa. Se, että iskä oli ylpee musta, se oli joku niin uusi tunne.

– On se varmasti ennekin ollut, mutta kun ei meillä puhuta mistään, hän kertoo. 

Katso Roni Bäckin mietteitä ylhäällä olevalta videolta! 

Tällä kaudella ovensa ja mielenmaisemansa Marialle avaavat vielä Jukka Rintala, Esa Tikkanen, Maisa Torppa, Kape Aihinen, Vappu Pimiä, Maaret Kallio, Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco sekä Eija Vilpas luona. Kaikki yövierailut tullaan näkemään MTV3-kanavalla syksyllä.

Yökylässä Maria Veitola -jaksot torstaisin kello 21

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja