Suosikkiräppärin läheinen traagisessa onnettomuudessa – tila vakava

Usherin 11-vuotias poikapuoli loukkaantui vesiskootterionnettomuudessa.

Musiikkimaailmassa huikeaa menestystä niitanneen Usherin poikapuoli on vakavassa tilassa. 11-vuotias Kyle Glover joutui 15-vuotiaan tyttöystävänsä kanssa perjantaina vakavaan onnettomuuteen Lake Lanier -järvellä perjantaina. Vesiskootteri oli ajautunut uimapatjalla aikaansa viettäneiden nuorten päälle, minkä seurauksena heidät vietiin välittömästi sairaalaan.

The Sun -lehti kertoo, että Usherin entisen Tameka-vaimon poika Kyle sai törmäyksen seurauksena vakavia vammoja. Hänet vietiin paikalta tajuttomana ja pahasti loukkaantuneena. Lehden mukaan hänen vasen aivopuoliskonsa on todettu kuolleeksi maanantaina.

Onnettomuuden syytä tutkitaan edelleen. Inquisitr.com-sivusto kertoo, että Usher oli kiirehtinyt sairaalaan tapahtuneen jälkeen. Lehti kertoo, että tilanteesta vakavasti huolestunut Usher on kiidättänyt entisen vaimonsa yksityiskoneella loukkaantuneen poikansa luokse. Spekulointi pyörii vahvasti räppärin mahdollisista oikeustoimista asian tiimoilta.

Kohtalokas onnettomus on herättänyt paljon huomiota sosiaalisesta mediasta, ja Usherin poikapuolen puolesta toivotaan parasta.

Usher ja Tameka avioituivat vuonna 2009. Liitto päättyi eroon vuonna 2011. Eron käsittely on edelleen käynnissä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat