Suomen upeat voimanaiset! Näin yli 80-vuotiaat häikäisivät Linnassa

Linnassa nähtiin tänä vuonna paljon varttunutta naiskauneutta. 

Itsenäisyyspäivän vastaanotolla nähtiin tänä vuonna säkenöiviä yli 80-vuotiaita voimanaisia. Tyylikkäät daamit käänsivät katseet näyttävissä asuissaan.

Katso alta kuvat!

Tellervo Koivisto

Vuoden 2017 toukokuussa menehtyneen presidentti Mauno Koiviston puoliso Tellervo Koivisto edusti Linnassa ensimmäistä kertaa ilman miestään. 88-vuotiasta Koivistoa ei ole nähty linnassa viiteen vuoteen. Presidentin lesken iltapuvun oli suunnitellut Jaana Varkki-Terho.   

Aira Samulin

Tanssilegenda Aira Samulin juhli Presidentinlinnassa neljättä kertaa. 90-vuotiaan Samulinin mustan asun oli suunnitellut Alexandre Vauthier ja lisäksi hän kantoi yllään yhteensä 250 000 euron arvoista A. Tillanderin korukokonaisuutta. 

Lenita Airisto

Yrittäjä Lenita Airisto edusti Linnassa tummansinisessä, runsaassa puvussa. 80-vuotiaan Airiston asun kruunasivat hopean sävyiset, puvun helman alta vilkkuneet korkokengät. Airisto oli Linnan juhlissa ensimmäistä kertaa silloin, kun Suomi täytti 50 vuotta. 

Siiri Rantanen

Hiihdon olympiamitalisti Siiri "Äitee" Rantanen edusti Linnan juhlissa neljättä kertaa. 92-vuotiaan Rantasen asu oli kokomusta iltapuku, jossa oli pitkät pitsihihat. Rantanen oli mukana vuoden 1956 talviolympialaisissa Cortina d'Ampezzonissa voittamassa viestin olympiakultaa.

Seela Sella

80-vuotias näyttelijä Seela Sella oli pukeutunut Linnan juhlia varten mustaan nahka-asuun, johon kuului sekä housut että mekko. Puku oli Auli Turtiaisen suunnittelema. 

Erikoisen asun edessä oli erittäin syvään uurrettu halkio, joka paljasti Sellan niin ikään nahkaan vuoratut sääret. Puvussa oli pitkät, verkkokankaiset hihat. Sellalla oli myös näyttävä kultainen rannekoru sekä koristeellinen, moderni Olli Lindroosin suunnittelema kaulakoru. 

Kirsti Paakkanen

Marimekon entinen toimitusjohtaja, 88-vuotias Kirsti Paakkanen saapui Linnan juhliin kadetin saattamana kokomustassa Jukka Rintalan suunnittelemassa iltapuvussa. Paakkanen on viettänyt Linnassa yli kaksikymmentä itsenäisyyspäivää.

Lue myös:

    Uusimmat