Suomalaisten suunnittelijoiden rohkeat asut häikäisivät catwalkilla –katso kuvagalleria!

Muoti- ja Kauneusmessuilla esiteltiin suomalaisen vaatesuunnittelun uusimpia tuulia rohkeana kokonaisuutena.

Viime viikonloppuna järjestetyillä Muoti- ja Kauneusmessuilla Messukeskuksessa esiteltiin suomalaisten muotisuunnittelijoiden asuluomuksia. Juhlat 2011 ja Muoti 2011-2012 muotinäytöksissä suomalaissuunnittelijoiden parhaimmisto esitteli töitään.

Suomalaisia leimaavasta melankolisuudesta ei ollut tietoakaan viikonloppuna catwalkilla esitellyissä asuissa. Rohkeat ja raikkaat asut olivat ennemminkin syksyn piristys.

Hillittyä teatraalisuutta

Kuten jokaiseen muotinäytökseen kuuluu, catwalkilla nähtiin myös teatraalisempia asuja. Kolmiulotteiset puvut pysyttelivät kuitenkin käytännöllisyyden rajoilla, eli asut sopisivat myös muualle kuin vain catwalkille.

Rohkean läpikuultavaa materiaalia

Lavalla nähtiin rohkean läpikuultavia materiaaleja. Läpikuultavat asutkaan eivät kuitenkaan olleet mauttomia, vaan pysyttelivät hienostuneisuuden rajan paremmalla puolella. Leikkisät kokeilut toivat mallistoihin kaivattua raikkautta hyvinkin peittävien pukujen lomassa.

Hitunen turkista

Lavalla nähtiiin useita asukokonaisuuksia, joissa turkis oli tärkeänä osana. Turkis ei kuitenkaan ollut asuissa mauttoman hallitseva osa, vaan ylelliset asut oli täydennetty muun muassa erilaisin turkishuivein.

MTV3/Helmi

Kuvat: Mikko Jylhä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja