Mainos

Suomalaisräppäri puolusti Putinia ja Axl Smithiä – somessa tunteet kuumina!

Räppäri Mikael Gabrielin esiintyminen Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa kuumensi tunteita.

Räppäri Mikael Gabriel vieraili torstaina Ebuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. Katsojat saivat hämmästyä poliittiseksi kääntynyttä haastattelua. Vastaavaa kun ei moni osannut odottaa 26-vuotiaalta muusikolta.

Haastattelu alkoi sillä, että Roope Salminen pyysi räppäriä selventämään ajatuksiaan tatuointinsa takana. Mikael Gabriel on tatuoinut iholleen Vladimir Putinin kuvan.

– Melkein 150 miljoonan ihmisen johtaminen on paljon vaikeampaa kun nuo pojat (Vanhanen ja muut suomalaispoliitikot) duunaa, räppäri heitti.

– En ottanut tatuointia poliittisten ratkaisujen takia. Vaan sen takia, että hän johtaa noin isoa maata. Suuren osan mielestä mies on paha, mutta siellä voi olla erilainen tarina takana.

Roope Salminen ei suinkaan päästänyt räppäriä helpolla, vaan tenttasi häntä analysoimaan sitä, miksi Putin on hänen mielestä väärinymmärretty ihminen? Entä millainen on Krimin niemimaan tilanne hänen mielestä?

Katso haastattelu kokonaisuudessaan videolta!

Käytti esimerkkinä Axl Smithin tapausta

Haastattelun lopuksi Mikael Gabriel yllättäen viittasi myös salakatselukohun keskellä ryvettyneeseen juontaja Axl Smithiin. Hänen mielestä asiassa kun asiassa on hyvä ottaa kaikista taustoista selvää.

– Puhutaan Axl Smithistä tai kenestä tahansa, niin jengin virheisiin ja ratkaisuihin on tarinat takana. Me ei tiedetä täysin tarkkaan mitä faktoja on pöydällä ja miten asia on mennyt.  Oman mielipiteen luominen siitä on eri asia, kun kaiken dumaaminen.

Twitterissä ei armoa: "Olisit ollut hiljaa"

Sosiaalisen median puolella Mikael Gabrielin esiintyminen otettiin vastaan enimmäkseen hämmästynein ja harmistunein twiitein. Räppärin sanoma faktojen tarkistamisesta ja medialukutaidosta ei vaikuttanut aukeavan suurelle yleisölle.– Mikael Gabrielille rispektit itsensä täydestä nolaamisesta... #EVSlive– En pysynyt ollenkaan sun ajatuksien perässä @MikaelGabriel #EVSlive #evs
Lue lisää kommentteja ja seuraa keskustelua Twitterissä: #EVSLIVE

Mikael esitti myös uutuussinglensä ennen lähetystä, katso video alta.

Katsomo-video ei ole saatavilla


ENBUSKE, VEITOLA & SALMINEN MTV3-kanavalla torstaisin klo 21.00.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja