Suomalaisliikemies vetäytyi Inter Milan -tarjouskisasta – pidätysmääräys niskassa

Viimeisen vuoden aikana jalkapallon suurseurojen omistajakilpoihin mukaan lähtenyt liikemies Thomas Zilliacus ilmoittaa vetäytyvänsä Internazionale Milanon, eli tuttavallisemmin Interin, ostokilvasta.

Suomalainen liikemies Zilliacus on joutunut pitkäaikaisessa kotimaassaan Singaporessa poliisin hampaisiin, ja hän joutuu keskittymään asioihin siellä.

Asianajotoimisto, joka edustaa suomalasiliikemiestä, tiedotti Zilliacusin ostokilvasta vetäytymisestä torstaina.

Thomas Zilliacus keskittyy puhdistamaan nimensä vääristä ja haitallisista syytöksistä, joita viime päivinä on noussut esiin Singaporen lähteistä, asianajotoimiston lausunnossa sanotaan.

Zilliacusista on annettu pidätysmääräys, koska häntä epäillään singaporelaisyhtiö Yuuzoon entisenä toimitusjohtajana harhaanjohtavista lausunnoista koskien yhtiön talousasioita. Myös neljä muuta yhtiön entistä johtajaa ovat pidätyslistalla.

67-vuotias Zilliacus kertoi, että hän on tehnyt poliisien kanssa yhteistyötä vuodesta 2018, eli siitä asti kun tutkinnat alkoivat. Hän on kuvaillut pidätysmääräystä "käsittämättömäksi".

Zilliacus nousi viime vuonna otsikoihin, kun hän ilmoittautui mukaan Manchester Unitedin omistajuuskilpailuun, mutta jättäytyi siitä lopulta pois.

Serie A:n suurimpiin seuroihin kuuluva Inter on kiinalaisyhtiö Suningin omistuksessa. 

Lue myös:

    Uusimmat