Suomalaishyökkääjän erätaukohaastattelu herättää hilpeyttä – kiteytti nähdyn harvinaisen tyhjentävällä tavalla

"Mitä nähtiin? Jääkiekkoa"– Elias Elomaan erätaukohaastattelu herätti hilpeyttä 1:28
Tästä voit kuunnella Elias Elomaan hupaisan erätaukohaastattelun.

Lätkäjargon on jääkiekon seuraajille tuttu käsite. Heinolan Peliittojen hyökkääjä Elias Elomaa vei sen uudelle tasolle kiteytettyään keskiviikkona Kiekko-Vantaata vastaan pelatun Mestis-ottelun ensimmäisen erän.

Elomaalta kysyttiin C Moren erätaukohaastattelussa, millainen ensimmäinen kaksikymppinen nähtiin.

– No ei… en mä… jääkiekkoa… Elomaa sanoi harvinaisen tyhjentävästi ja hilpeyttä herättävästi.

Vierasjoukkue Peliitat johti Kiekko-Vantaata ensimmäisen erän jälkeen 2–0. Elomaa oli syöttänyt Alexander Forslundin ylivoimalla viimeistelemän Peliittojen avausmaalin.

Kiekko-Vantaa käänsi lopulta ottelun voitokseen. Loppulukemiksi kirjattiin 4–3.

Elomaa sai ytimekkään ensikommenttinsa jälkeen sanottua perään kattavampaakin analyysiä. Hän myös puntaroi ensimmäistä kauttaan Peliittojen riveissä. Katso erätaukohaastattelu ylälaidan videolta.