Mainos

Sundqvist-jupakka kuohuttaa

Pankinjohtaja Ulf Sundqvistin korvausjupakka repii puolueita yhä pahemmin. Kokoomuksen Paula Kokkonen perää ensi viikolla eduskunnassa, miksi entisen STS-johtajan varallisuutta ei selvitetty kunnolla, ennen kuin korvauksia päätettiin alentaa.

Myrskynsilmässä on etenkin korvauksista päättänyt veroministeri Arja Alho. Sekä keskustan puheenjohtaja Esko Aho että siviilioikeuden professori Erkki Aurejärvi muistuttavat, että korvaussopimus raukeaa, jos päätös perustui vääriin tietoihin Sundqvistin tuloista ja varallisuudesta.

Pääministeri Paavo Lipposen mielestä Sundqvist on hoitanut vastuunsa huomattavasti paremmin kuin monet muut pankinjohtajat.

Alho siirtää vastuuta Arsenal-Sillalle

Ulf Sundqvistin korvausten alentamisesta päättänyt ministeri Arja Alho sysää vastuuta Arsenal-Sillalle. Ministerin mukaan omaisuudenhoitoyhtiö arvioi Sundqvistin varallisuustietojen luotettavuutta.

MTV:n tavoittaman Alhon mielestä ratkaisulla saatiin vahingonkorvauksia takaisin paremmin kuin päätöstä lykkäämällä. Ministeri Alho myöntää, että uusi korvaussopimus tehtiin korkeimman oikeuden päätöksen jälkeen Sundqvistin aloitteesta.
(MTV3)


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.