Mainos

Suloisin raskausilmoitus ikinä? Pariskunta otti nelijalkaisen ystävänsä avukseen

Raskaus on aina merkittävä uutinen, ja juuri tästä syystä useimmat vanhemmat haluavatkin kertoa asiasta lähipiirilleen ainutlaatuisella tavalla. Tämä pariskunta otti avukseen nelijalkaisen ystävänsä.

Osa pariskunnista kertoo raskaudesta ultraäänikuvan, osa pienten vauvan kenkien avulla. Toiset puolestaan käyttävät asian kertomiseen – kyllä, koiraansa.  

Seitsemän vuotta yhdessä ollut pariskunta Harley Serna ja John Rocha otti Kasper-koiransa avukseen raskausuutisesta kertomiseen. Omistajien mukaan koira on täysverinen perheenjäsen, ja tästä syystä luonnollinen valinta ainutlaatuisen ilmoituksen toteuttamiseen.

Pariskunta uskoo syvästi koiran isovelitaitoihin 

Sernan serkku jakoi kuvan pariskunnan ilmoituksesta Twitterissä, jossa se on saanut hymyn tuhansien ihmisten huulille. Kuvassa valkoinen koira istuu sängyllä silmälasit silmillään ja lukee opasta ”Kuinka olla isoveli”.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Se pysyi asennossa niin kauan kuin tarvitsimme sitä. Uskon siitä tulevan hyvä isoveli, Serna kertoo.

Serna ei suinkaan ole ainoa, joka on asiasta tätä mieltä, sillä lukuisat kuvaan kommentoineet yhtyvät omistajan mielipiteeseen koiran isovelitaidoista. Voimme vain jäädä odottamaan pariskunnan päivitystä siitä, miten koira todella ottaa vastaan perheen uuden tulokkaan. 

Tämän pariskunnan raskausilmoitus ei mennyt ihan putkeen. 

0:40

Lähde: Buzzfeed

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.