Suloinen video! NHL-pelaaja sai lopulta toteutettua nuoren fanin toiveen

NHL-seura Washington Capitalsin nuori fani onnistui kiinnittämään joukkueen hyökkääjän Brett Connollyn huomion alkulämmittelyssä ennen sunnuntain pudotuspeliottelua Columbus Blue Jacketsia vastaan.

Video: Mikko Koivu ja Mikael Granlund olivat tehokkaasti esillä, kun Minnesota kaatoi Winnipegin NHL:n pudotuspeleissä Suomen aikaa maanantain vastaisena yönä.

Connolly päätti palkita fanin heittämällä hänelle kiekon. Siitä alkoi melkoinen tunteiden vuoristorata nuorelle fanille. NHL:n virallinen Twitter-tili on julkaissut koko episodista videon.

Capitalsin pelaajan heittämä kiekko päätyi hänen vieressään olleelle pojalle. Tytön ilmeestä huomaa, että hän oli erittäin pettynyt, kun peliväline jäi saamatta. Hänen onnekseen Connolly tajusi tilanteen ja päätti tulla heittämään toisen kiekon, jotta tyttö saa omansa. Draaman kaari ei kuitenkaan päättynyt vielä tähän, sillä kiekon nappasi tällä kertaa toinen vieressä ollut poika.

Connolly ei kuitenkaan luovuttanut vieläkään vaan luisteli hakemaan kolmannen kiekon. Tällä kertaa hän löi selvästi pleksiin osoittaakseen kenelle lahja oli tarkoitettu. Kolmannella yrittämällä kiekko päätyi lopulta tytölle, jonka ilahtunut ilme kertoo, kuinka tärkeästä asiasta oli kyse.

Alexander Ovechkinin fanipaitaan pukeutuneen tytön ja muiden Capitals-fanien epäonneksi joukkue hävisi itse ottelun Columbus Blue Jacketsille maalein 4–5. Ensimmäisen kierroksen pudotuspelisarja on tilanteessa 0–2.

Lue myös:

    Uusimmat