Mainos

Sulake osti IRC-Gallerian

Sulake-yhtiö omistaa ennestään Habbo-hotellin. Yhteensä Habossa ja IRC-Galleriassa vierailee yli miljoona käyttäjää viikossa.

Habbo-virtuaalimaailman omistava Sulake on ostanut IRC-Galleriasta tunnetun Dynamoidin koko osakekannan. IRC-Galleria on Suomen suurin internet-yhteisö, jossa käy joka viikko yli 850 000 käyttäjää.

Yhteensä erityisesti nuorison suosimissa IRC-Galleriassa ja Habossa vierailee viikoittain yhteensä yli miljoona käyttäjää.

Kauppa toteutettiin osakevaihtona, ja sen myötä Dynamoid siirtyy kokonaan Sulake-konsernin omistukseen. Dynamoidin työntekijät jatkavat tytäryhtiön palveluksessa. Habbo ja IRC-Galleria jatkavat erillisinä palveluina.

Sulakkeen mukaan kaupan tavoitteena on kansainvälistää IRC-Galleria Sulakkeen kansainvälistä verkostoa hyödyntämällä. IRC-Gallerian paikalliset versiot on jo avattu Venäjälle, Viroon, Liettuaan ja Saksaan.

Sulakkeen toimitusjohtaja Timo Soininen sanoi yhtiön tämänpäiväisessä tiedotteessa, että Sulakkeen tavoitteena on rakentaa globaali internet-yhtiö, joka keskittyy virtuaalimaailmoihin ja online-yhteisöihin. Synergiat Dynamoidin kanssa ovat Soinisen mukaan tässä erinomaiset.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.