Stratovariuksen jäsenellä todettu syöpä

Suosikkiyhtye Stratovariuksen rumpalilla Jörg Michaelilla on todettu syöpä. Aiheesta uutisoidaan yhtyeen kotisivuilla.

– Meillä on erittäin huonoja uutisia, pahimpia uutisia, mitä voitte kuvitella. Rakkaalla ystävällämme ja rumpalillamme Jörg Michaelilla on todettu syöpä.

Kotisivujen mukaan Jörg oli havainnut kaulallaan patin, joka lääkärissä todettiin pahanlaatuiseksi kilpirauhasen kasvaimeksi. Jörgiltä poistettiin koko kilpirauhanen, sillä se oli varmin tapa päästä kasvaimesta eroon.

Jörg sai diagnoosin syövästään vasta viikko sitten, joten hänen ja koko yhtyeen kerrotaan läpikäyvän nyt niin surun, huolen, shokin ja jopa vihan tunteita. Sivuille kirjoittanut Stratovariuksen kosketinsoittaja Jens vakuuttaa, etteiJörg aio luovuttaa, mies on todellinen taistelija.

Stratovarius esiintyy saksalaisen Helloween-yhtyeen lämmittelijänä marraskuun lopulla alkavalla, laajalla The 7 Sinners -kiertueella. Ymmärrettävästä syystä leikkauksia ja hoitoa läpikäyvä Jörg ei voi olla mukana. Kirjoituksessaan Jens korostaa, ettei Jörg kuitenkaan ole missään vaiheessa halunnut yhtyeen joutuvan peruuttamaan yhtään keikkaa miehen sairauden takia. Keikoilla Jörgin korvaa Alex Landenburg.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat