Sting palkitaan Brit Awardilla

Stingille vuosi 2002 näyttää hyvältä. Hänen viimeisimmällä maailmankiertueellaan oli kuusi miljoonaa kuulijaa. Hän on Oscar-ehdokkaana, ja keskiviikkona Britannian kiitollinen levyteollisuus palkitsee hänet Brit Awardilla. Hän on kerännyt uransa aikana arviolta 200 miljoonan punnan omaisuuden. Jo pelkästään Stingin "Every Breath You Take" -kappaleen Yhdysvaltojen radiosoitto tuo laulajalle 1000 dollaria päivässä. Policen entisellä keulakuvalla on jopa seitsemän taloa ympäri maailman, Toscanasta Malibuun.

Britannialaiset rocktähdet, kuten Elton John, ovat tasaisesti voittaneet parhaan laulun Oscareita. Ensi kuussa Sting, joka kirjoitti kappaleen "Until" Meg Ryanin elokuvaan "Kate and Leopold" kilpailee Oscarista "Vanilla Skyn" kappaleen tehneen Paul McCartneyn kanssa. Mutta tätä ennen, keskiviikkoiltana, on vuorossa Brit Awardien jakotilaisuus, jossa Sting palkitaan Lifetime Achievement Award -tunnustuspalkinnolla.

Entisellä opettajalla, joka tuli kuuluisaksi 26-vuotiaana, ei ole valittamista loistokkaasta rock'n roll -elämäntyylistään, joka on tuonut hänelle suunnattoman omaisuuden - Tiedän, että olen varakas, mutta en välitä omaisuuteni koosta, hän sanoo iltapäivälehti Sunin haastattelussa. - Pidän huolta itsestäni, mutta tiedän, etten ole kuolematon. Toivon kuitenkin saavani elää pitkän elämän, vielä noin 50 vuotta, hän sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat