Steven Tyler toipuu äänihuulivammasta – Aerosmith ilmoitti uudet jäähyväiskiertueensa päivämäärät

Aerosmith lähtee syyskuussa Peace Out -jäähyväiskiertueelle.

Lähes seitsemän kuukautta sen jälkeen, kun Aerosmith joutui lykkäämään Peace Out -jäähyväiskiertuettaan, bändi lähtee jälleen tien päälle tänä syksynä.

Rokkarit kirjoittivat olevansa innoissaan ilmoittaessaan kiertueen uudelleen sovituista päivämääristä Instagramissa bändin virallisella sivulla 10. huhtikuuta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kiertue käynnistyy Pittsburghissa, Pennsylvaniassa, 20. syyskuuta ja kestää ensi vuoden helmikuun 26. päivään saakka, jolloin yhtye soittaa viimeisen keikkansa Buffalossa, New Yorkissa. The Black Crowes -yhtye nähdään kiertueella erityisvieraana.

Syyskuussa 2023 yhtye ilmoitti Aerosmithin Facebook-sivulla julkaistussa lausunnossa, että Aerosmithin laulaja Steven Tyler on kärsinyt äänihuulivammasta. Tämän seurauksena yhtye lykkäsi loput vuoden 2023 -jäähyväiskiertueensa päivämäärät soitettuaan vain kolme keikkaa.

– Faneillemme: valitettavasti Stevenin lauluvamma on vakavampi kuin aluksi luultiin. Hänen lääkärinsä on vahvistanut, että äänihuulten vaurioitumisen lisäksi hänen kurkunpäänsä murtui, mikä vaatii jatkuvaa hoitoa, lausunnossa luki tuolloin. 

– Sydämeni murtuu, kun en ole siellä Aerosmithin, veljieni ja uskomattoman Black Crowesin kanssa rokkaamassa maailman parhaiden fanien kanssa. Lupaan, että palaamme niin pian kuin mahdollista, Tyler kirjoitti henkilökohtaisessa viestissään tuolloin.

Uudelleen sovittua 40 päivän Pohjois-Amerikan kiertuetta mainostetaan sekä Aerosmithin 50-vuotisen yhteisesiintymisen juhlistamisena että bändin viimeisinä kiertuejäähyväisinä.

Yhtyeen keskiviikkona julkaiseman viestin mukaan kaikki aiemmin ostetut liput säilyvät uusituilla keikoilla, ja liput tulevat myyntiin 12. huhtikuuta kello 10.00 ostajan aikavyöhykkeellä.

Lähde: CNN

Lue myös: