Sportin kausi päättyi karvaasti runkosarjaan – kausi toi kuitenkin paljon hyvää: "Vaasalainen jääkiekko on saanut positiivisuutta"

Ari-Pekka Pajuluoma: Jokainen ottaa virheistä oppia 1:35
Pääkuvan videolla Ari-Pekka Pajuluoman koko haastattelu!

Vaasan Sport jäi pisteen päähän viimeisestä pudotuspeleihin oikeuttavasta sijasta. Sport kärsi runkosarjan viimeisessä ottelussa 1-5-tappion Pelicansille Lahdessa.

Sportille tilanne oli selvä ennen Pelicans-ottelua. Se tarvitsi kaksi pistettä noustakseen 10. sijalla, eli viimeisellä pudotuspeleihin oikeuttavalla sijalla olleen Jyväskylän JYPin ohi pudotuspeleihin.

Pelicans-ottelun alku oli kuitenkin tyrmäävä. Lahtelaiset menivät 22 minuutissa 3-0-johtoon, eikä Sport siitä enää noussut.

– Elimme meidän unelmaamme, ja saimme pelata viimeisessä pelissä siitä meidän unelmastamme. Valmistautuminen meni hyvin, mutta meidän suorittaminen ei ollut sitä, mitä olisimme halunneet. Löimme kaiken sielun peliin, mitä oli lyötävissä, Sportin päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoma totesi MTV Urheilulle.

Sportin kausi oli kaikesta huolimatta erittäin hyvä. Se taisteli parhaimmillaan suorasta puolivälieräpaikasta, mutta tammikuussa alkanut noin 15 ottelun heikko putki murensi lopulta haaveet pudotuspeleistä tai ainakin vaikutti niihin pahasti. 

Vaikka kauden päätös ei ollut toivottu, oli Pajuluoma silti sitä mieltä, että kuluneella kaudella on tapahtunut monia positiivisia asioita seuran kannalta.

– Olemme yhdessä saaneet hyviä asioita aikaiseksi, välillä jokainen on päässyt loistamaan ja olemme tehneet paljon virheitä. Varmasti jokainen ottaa oppia: osa meillä, osa muualla. Vaasalainen jääkiekko on saanut tiettyä positiivisuutta ja meistä puhutaan tällä hetkellä hyvää, mikä on äärimmäisen tärkeää, Pajuluoma kertoi. 

 

Lue myös:

    Uusimmat