Spede uhkaili Mustan Käden kostolla

Kansan hauskuuttajana tunnetulla Spede Pasasella oli synkkä puolensa, näin kertoo Alibi-lehden päätoimittaja Mika Lahtonen tuoreessa Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä. Pasanen uhkaili toimittajia "Mustan Käden kostolla".

Kaikki sai alkunsa, kun silloin vielä kuvaajana toiminut Lahtonen metsästi valokuvaa Spedestä yhdessä Maria Drockilan kanssa. Lopulta Lahtonen ikuisti kuvan Drockilasta taluttamassa Spedeä pois yökerhosta. Pasanen suuttui kuvasta ja uhkaili "Mustan käden kostolla".

- Speden mukaan Musta Käsi oli järjestö, jonka tarkoitus oli pitää 'pahat toimittajat' kurissa. Minä olin hänen mukaansa järjestön mustan listan vitossijalla. Ykkösenä oli toimittajalegenda Isto Lysmä, Lahtonen kertoo Nyt-liitteelle.

Pasanen uhkaili Lasosta myös Seinäjoen Tangomarkkinoilla.

- Spede huomasi minut yleisön joukossa ja kiihtyi silminnähden. Hän rupesi osoittelemaan minua sormella ja kehotti yleisöä varomaan minua. Sitten hän alkoi seurailla minua festivaalialueella puhuen jatkuvasti Mustasta Kädestä. Illalla eksyimme samoihin juhliin. Spede tuli luokseni yhä kiihdyksissä ja kertoi, että hetkeni oli koittanut. Hän oli kuulemma tilannut miehiä hukuttamaan minut.

Lahtonen otti uhkauksen jälkeen yhteyttä virkavaltaan, ja tapaus oli menossa oikeuteen, mutta Lahtosen mukaan Pasasen lakimies sovitteli sen viime hetkellä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja