Sometähti Mmiisas paljasti hääbudjettinsa – erityisesti yksi menoerä nosti hikikarpalot otsalle: "Tää on niin paljon rahaa"

7:26
Miisa Rotola-Pukkila paljasti ajanhallintavinkkinsä Maikkarille.

Miisa Rotola-Pukkila julkaisi avoimen videon hääjärjestelyihinsä liittyen.

Muun muassa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tuttu sometähti mmiisas eli Miisa Rotola-Pukkila paljastaa uunituoreella Youtube-videollaan ensikesänä kihlattunsa Tomas Grekovin kanssa tanssittavien häiden yksityiskohtia. Pariskunta on seurustellut seitsemän vuoden ajan. Kihlat vaihdettiin puolestaan viime vuoden helmikuussa.

Hääjärjestelyt ovat jo täydessä vauhdissa. Tubettaja kertookin jo varanneensa muun muassa valokuvaajan ja meikkaajan. Lisäksi hääpuvun suunnittelija on tiedossa.

Erityisesti yksi häiden menoerä nostatti tubettajan otsalle hikikarpalot. 

– Catering-firmat antavat summan, paljonko ruokailu maksaa per henkilö. Sitten kun lähtee kertomaan sitä vierasmäärällä, kyllä siinä rupeaa euroja kilahtelemaan. Ei ole halpaa ruokkia hääväkeä, Rotola-Pukkila myöntää.

Häiden kustannuksista tubettajalla ei sanojensa mukaan ole ollut aikaisemmin mitään tietoa. Niimpä catering-yrityksen 3500 euron tarjous vajaan 100 hengen ruoista tuli tubettajalle yllätyksenä.

– Mä olin ihan äimistynyt. Ei hyvää päivää tätä rahanmenoa. Rupesi vähän kuristamaan kurkkua, hän myöntää.

Summasta huolimatta Rotola-Pukkila on valmis maksamaan yrityksen palveluista. Catering-firma onkin lyöty lukkoon. 

– Siis voisinhan mä tehdä itse ne ruoat, voisin lihapatoja kiehautella menemään, jos haluaisin päästä edullisemmin. Me halutaan ihan kunnon catering-firmalta buffet-pöytä sinne, niin tän verran se maksaa.

Rahanmeno tubettajaa kuitenkin hirvittää.

– Hikikarpalot otsallani valuvat, housut hiertävät ja hengitys kiihtyy. Toi on ihan helkkaristi rahaa, toi on siis ihan helkkaristi rahaa! Rotola-Pukkila kauhistelee.

Häiden kokonaisbudjetiksi tubettaja paljastaa 15 000 euroa. Toistaiseksi tiedossa ei ole vielä kuitenkaan tulevan morsiamen hääasu tai hääbändi.

– Mä en ole ikinä käyttänyt näin paljon rahaa mihinkään, saatika juhlien järjestämiseen.

Rotola-Pukkilalla on Youtubessa 381 000 tilaajaa ja 437 000 Instagram-seuraajaa. Hänet muistetaan myös viime syksyn Tanssii tähtien kanssa -kisasta, jolloin hän selvitti tiensä opettajansa Marko Keräsen kanssa finaaliin saakka. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja