Somevaikuttaja Miisa Rotola-Pukkila kokee muuttuneensa TTK:n myötä: "En olisi voinut kuvitella, että näin lyhyessä ajassa voi tapahtua"

Sosiaalisen median tähti Miisa Rotola-Pukkila kertoo TTK:n tuomista vaikutuksista elämäänsä.

Upeasti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa pärjännyt YouTube-tähti Miisa Rotola-Pukkila tavoittelee kauden voitosta yhdessä tanssiparinsa Marko Keräsen kanssa.

Tähtipari on loistanut valovoimaisilla esityksillään koko syksyn ajan. Rotola-Pukkila kertoo saaneensa itseluottamusta ohjelman myötä.

– Itsevarmuus on kasvanut koko kauden aikana. Esimerkiksi Moulin Rouge -kappaleen tangossa,piti omaksua rooli joka ei ole yhtään minua. Upea mekko, korkea halkio ja sukkanauhat tuntuivat pelottavalta ja jännittävältä aluksi, Rotola-Pukkila kertoo.

Sometähti kertoo panostaneensa täysillä ohjelmaan koko syksyn ajan. Kokonaisvaltainen sitoutuminen on vaatinut tähtitanssijalta paljon kestävyyttä henkisesti ja fyysisesti.

– En tiennyt miten iso juttu tämä tulee olemaan minulle. En ajatellut, että se olisi näin mieletön. Olen antanut itsestäni niin paljon ja panostanut niin paljon. Olen oppinut arvostamaan omaa kroppaa paljon enemmän. En ole ennen tajunnut mihin vartaloni pystyy.

– On oltu tanssin kanssa välillä pohjamudissa ja onnistuttu nousemaan sieltä ylös. En olisi voinut kuvitella, että näin lyhyessä ajassa voi tapahtua näin paljon henkistä kasvua, Rotola-Pukkila kertoo.

"Olen nähnyt Miisassa tämän potentiaalin koko ajan"

Nyt tähtipari laittaa kaikki voimavarat likoon viimeiseen Tanssii Tähtien Kanssa -lähetykseen. Keränen kertoo olevansa ylpeä paristaan.

– Olen nähnyt Miisassa tämän potentiaalin koko ajan. Olen etuoikeutettu ja onnellinen, että täällä saadaan jumpata menemään, Keränen kertoo.

Ensi lauantain finaalissa pari esittää kolme tanssia, joissa parin mukaan riittää tunnetta ja intohimoa. Myös mahdollinen voitto on mielessä.

– Kauden edetessä on nälkä kasvanut syödessä. Kiitollinen fiilis, että ollaan näin pitkällä, Keränen kommentoi.

Tanssii Tähtien Kanssa -finaalin toinen ja viimeinen osa MTV3-kanavalla lauantaina 5.12. klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja