Mainos

Soini ei kommentoi Hakkaraisen kohublogia muslimeista

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ei halua kommentoida kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen (ps) kohua herättänyttä blogia. Soini sysää asian hoidon Pirkko Ruohonen-Lernerille, joka Soinin mukaan kommentoi kansanedustajien sanomisia.

– Ei. Se on ryhmän puheenjohtajan tehtävä työnjaon mukaan ja hän hoitaa sen.

Soini on täysin haluton sanomaan mitään Hakkaraisen muslimeja koskevan kirjoituksen herättämistä ajatuksista.

RKP:n puheenjohtaja Carl Haglund ihmettelee Ilta-Sanomissa, miksi Soini välttelee vastuutaan ja sallii puolueensa jäsenten toistuvasti syyllistyä vihapuheeseen.

Kotisivuillaan Teuvo Hakkarainen väittää, että miljoonat lännessä asuvat muslimit odottavat maltillisena kutsua pyhään sotaan, jihadiin.

– Muslimeja tulvii miljoonittain länteen kuin Troijan puuhevosessa, jossa nämä odottavat "maltillisina" kutsua jihadiin. Media ja vihervasemmisto ym. kieroilevat tahot kieltäytyvät kertomasta totuutta tästä ryhmästä.

Hakkarainen pitää maahanmuuttajia myös rikollisina.

– Nämä elävät sosiaaliturvan varassa ja osa vielä yhä enenevässä määrin syyllistyy rikoksiin, jotka ennen ovat olleet harvinaisia meillä, mm. joukkoraiskauksiiin. Miksi hallituksemme ei näe tätä todellisuutta? Isänmaallinen ihminen ei voi hyväksyä nykymenoa, Hakkarainen kirjoittaa.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lernerin mukaan Hakkaraisen kirjoitus ei edusta perussuomalaisten virallista linjaa. Asiasta kertoi eilen Keskisuomalainen-lehti verkkosivuillaan. Ruohonen-Lernerin mukaan kyse on Hakkaraisen yksityisajattelusta.

– Kriittinen keskustelu on sallittua ja toivottua, mutta missä raja tulee vastaan, niin en ota siihen kantaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.