Sofia Belórfilla ja Stefan Thermanilla jälleen yhteinen viikonloppu – someraivo sai miehen tunnustamaan: "Onks se teidän ongelma, että oon rakastunut"

Sofia Belórf kertoo minkälainen shokki avopuolisonsa Niko Ranta-ahon tunnustus katiska-vyyhdissä oli hänelle 5:25
Näin Sofia Belórf kommentoi, kun hänen ex-miehensä tunnusti Katiska-vyyhdissä.

Kaksikon illanistujaisissa oli mukana myös Pete Parkkonen. 

Julkkiskaunotar Sofia Belórf ja Martina Aitolehden ex-puoliso Stefan Therman viettivät jälleen viikonlopun yhdessä seurueensa kanssa. Niin kuin reilu viikko sitten, myös tällä kertaa paikalle oli järjestetty yllätysesiintyjä. 

Perjantaina Belórf ja Therman julkaisivat Instagramin tarinat-osiossa videoita, joista selvisi, että heillä oli rauhalliset illanistujaiset seurueensa kanssa yksityisasunnolla. Belórf julkaisi tuolloin Instagram-tilillään peiliselfien, jonka yhteydessä hän selventää ajatuksiaan.

– Elämä on. Sopeutua, hyväksyä muutos, hän kirjoittaa. 

(Voit selata kuvia sen oikealta.)

Lauantaina kaksikko vietti seurueensa kanssa aurinkoista päivää Helsingin Hietalahdessa. Seurue istui ulkona terassipöytien ääressä Hampton Bay -ravintolan läheisyydessä. Paikalle kutsuttiin myös yllätysesiintyjä, laulaja Pete Parkkonen, joka loi tunnelmaa soittaen kitaralla hittibiisejään. Somevideoilta näkyi, että Belórf nautti esityksestä. 

Päivän aikana seurue intoutui veneilemään, jonne Parkkonen lähti myös matkaan. Belórf yllätti seuraajansa julkaisemalla venematkalta Instagramin tarinoissa videon, jossa pussaa Thermania ohimoon samalla, kun mies näyttää kameralle kieltä. Hetkeä myöhemmin video kuitenkin poistui. 

Therman julkaisi kyseiseltä päivältä Instagram-tilillään kuvan, jossa poseeraa kameralle aurinkolasit päässään. 

Hetkessä kuvan kommenttikentässä alettiin käymään sanasotaa Thermanin henkilökohtaiseen elämään liittyen. Kommenteissa muun muassa kyseenalaistetaan hänen ja Belórfin mahdollinen suhde. 

Therman ei ole jäänyt sanattomaksi, vaan kommentoi napakasti kuvaan. 

– Onks se teidän ongelma että olen rakastunut? Therman kirjoitti kommenttikenttään. 

Kiistää huhut

Sekä Therman että Belórf ovat olleet otsikoissa viime viikkoina, sillä molempien parisuhteet päätyivät eroon. Aitolehti ja Therman erosivat pääsiäisenä yli yhdeksän vuoden seurustelu jälkeen, kun taas Belórf kertoi hänen ja liikemies  Niko Ranta-ahon erosta MTV Uutisille pari viikkoa sitten. 

Therman ja Belórf ovatkin viettäneet aikaa tiiviisti yhdessä, vaikka eivät olekaan myöntäneet suhdettaan julkisuudessa. 

MTV Uutiset kertoi viime viikolla, kuinka Belórf on ollut tuttu näky viime aikoina Helsingin Eirassa, jossa Thermanin ja Aitolehden koti sijaitsee. MTV Uutisille oli kantautunut tieto, että Belórf olisi muuttanut ex-pariskunnan Eiran-kotiin asumaan. Belórf kuitenkin kiisti muuton ja kertoi muuttavansa kahdestaan Bambi-koiransa kanssa omaan kotiin.

Belórf kommentoi vielä myöhemmin eilen, ettei hän ole viettänyt öitä ex-pariskunnan asunnossa.

– En todella ole, olen ollut ystävällä, kunnes kämppä on valmis asuttavaksi, Belórf viestitti.

Aitolehti vieraii kuitenkin viime viikolla Helsingin Eirassa sijaitsevassa kodissaan, josta hän julkaisi videon Instagram-tililleen. Videolla häntä tulee eteiseen vastaan Belórfin Bambi-koira. 

– Hei, ooksä muuttanut mun kotiin? Aitolehti kyseli koiralta.

Aitolehti kuvasi asuntoa, jossa näkyi tavaroita ympäriinsä ja sininen Ikea-kassi.

Lue myös:

    Uusimmat