Stefan Therman järjesti salaiset vappujuhlat – lauloi Tauskin kanssa Sinä vain -rakkauslaulun Sofia Belórfille ja laittoi sydämiä somekuvaan

Sofia Belórf jätti vankilassa istuvan poikaystävänsä – tässä suhdekohun viimeisimmät käänteet 5:12
Sofia Belórf jätti vankilassa istuvan poikaystävänsä - tässä suhdekohun viimeisimmät käänteet. Katso video!

Laulaja Tauski Peltonen esiintyi Stefan Thermanin järjestämissä juhlissa.

Julkkiskaunotar Martina Aitolehden ex-rakas, liikemies Stefan Therman järjesti pienet illanistujaiset ystäväpiirilleen vappuna, jota varten hän oli varannut yksityisen tilan. Juhlissa oli mukana myös Sofia Belórf ja esiintymispuolesta vastasi laulaja Tauski Peltonen. MTV Uutiset tavoitti Tauskin, joka kertoi, että kyseessä oli pienet juhlat ja paikalla oli alle kymmenen henkilöä.

– Stefan soitti minulle ja tilasi esiintymään. Olemme tavanneet Stefanin kanssa useampaan kertaan, mutta meillä ei ole mitään liikeasioita keskenään. Saatamme silloin tällöin soitella.

– Tilaan oli laitettu paljon serpentiinejä ja ilmapalloja. Herkullisen näköisen ruoan lisäksi tarjolla oli alkoholia, mutta ihmiset käyttäytyivät kuitenkin todella fiksusti. Paikalla oli hyvin tyylikästä porukkaa.

Peltonen kertoi, että hän esiintyi reilun tunnin ajan. Kesken keikat koettiin jymy-yllätys, kun Peltosen kanssa lavalle nousi myös juhlien järjestäjä Therman.

– Olemme ennenkin laulaneet Stefanin kanssa yhdessä. Tällä kertaa lauloimme Rakkaus on lumivalkoinen sekä kappaleeni Sinä vain, jonka Stefan omisti Sofialle. Sinä vain on tyypillinen rakkauslaulu ja sitä omistetaan ihmisille erinäisissä juhlissa. Se on urani suuri hitti, Peltonen kertoo, mutta ei ota kantaa Belórfin ja Thermanin suhteen laatuun.

Belórf julkaisi vapun jälkeen kuvan omalla Instagram-tilillään, johon kirjoitti mystisen rakkauspäivityksen.

– On parempi olla rakastunut ja menettänyt, kun ettei olisi koskaan rakastanut, Belórf kirjoittaa selfiekuvan yhteydessä.

Kuvaan tuli runsaasti kommentteja, joista yksi oli Thermanilta. Hän laittoi emojin, jolla on sydämet silmien päällä.

Erot otsikoissa

Sekä Therman että Belórf ovat olleet otsikoissa viime päivinä, sillä molempien parisuhteet päätyivät eroon. Aitolehti ja Therman erosivat pääsiäisenä yli yhdeksän vuoden seurustelu jälkeen, kun taas Belórf kertoi hänen ja liikemies Niko Ranta-ahon erosta MTV Uutisille viime viikolla.

Belórf ja Ranta-aho olivat seurustelleet vain kymmenen kuukautta, kun heidät molemmat pidätettiin viime heinäkuussa katiska-huumevyyhtiin liittyen. Belórf pääsi vapaaksi reilun viikon jälkeen, mutta Ranta-aho on istunut tutkintavankeudessa jo noin kymmenen kuukautta. Pariskunta ei ole saanut jutella, saati tavata tiukan yhteydenpitorajoituksen vuoksi.

– Niko istuu tosi kauan ja kymmenen kuukauden seurustelun perusteella en pysty vuosikausien odottamiseen. Olen sen ikäinen, että haluan perheen ja miehen, joka on läsnä, Belórf kommentoi suhdettaan.

Tarkoittaa tämä sitä, että olette eronneet Ranta-ahon kanssa?

– Olemme.

Thermanin juhlista kertoi ensimmäisenä Seiska.

Lue myös:

    Uusimmat