Martina Aitolehti kertoi väleistään ex-mieheensä ja Sofia Belórfiin Radio Aallossa: "Tämä on heidän show'nsa"

10:44
Martina Aitolehti kommentoi eroaan Vappu ja Marja Live -ohjelmassa. Katso koskettava haastattelu!

Sami Kurosta kiinnostaa myös tietää, miten Martina Aitolehden lapset ovat reagoineet asiaan. 

Hyvinvointialan yrittäjä Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin  erodraama on ollut yksi puhutuimpia viime aikoina mediassa ja keskustelupalstoilla.

Kyseiseen aiheeseen keskustelu kääntyi myös tänään torstaina (7.5.), kun Aitolehti oli Radio Aallon aamulähetyksessä Jenni Alexandrovan ja Sami Kurosen vieraana puhelimen välityksellä.

Ohjelman juontajat yrittivät kysyä tarkkoja syitä eroon, mutta Aitolehti ei halunnut alkaa siitä yksityiskohtaisesti kertomaan. 

– Sen voin sanoa, että tuore juttu tämä ei ole, vaan tässä on ollut kaikenlaista pidemmän aikaa. Tällainen show tästä nyt tuli, Aitolehti vastaa. 

Aitolehti kertoo voivansa tällä hetkellä ihan hyvin. Hän on viettänyt Hangossa kahdeksan viikkoa heidän yhteisen lapsensa Isabellan kanssa koronatilanteen vuoksi. Esikoistytär Victoria on joka toinen viikko isällään Esko Eerikäisellä, muutoin Hangossa. 

– Onhan tämä ollut raju kuvio, mutta ensimmäistä kertaa, kun elämässä on tapahtunut näin iso muutos, niin olen käynyt läpi sitä. Kiitos korona, kun olen joutunut olemaan yksinäni täällä metsän keskellä ja joutunut väistämättä käymään näitä asioita läpi. 

Ex-pariskunnan erodraamaan liittyvät asiat ovat olleet viime aikoina lööpeissä ja otsikoissa. Kurosta kiinnostaa tietää, ovatko Aitolehden alakouluikäiset tyttäret kysyneet asiasta. 

– Eivät he oikeastaan enää kysele. Yritän puhua heille asioista mahdollisimman avoimesti ja rehellisesti, niin miten lapsen korvat pystyvät kuuntelemaan. 

Kolmas osapuoli

Aitolehden ja Thermanin erodraamaan on liittynyt vahvasti myös kolmas osapuoli, Sofia Belórf. Kurosta kiinnostaakin se, että missä väleissä kaikki ovat keskenään. 

– Sanotaanko näin, että elän niin erilaista elämää kuin he, niin jutut vähän vähissä.

Kuronen toteaa, että Aitolehdellä ja Belórfilla on ollut värikäs historia. Miestä kiinnostaakin tietää, onko entisten kaverusten välinsä menneet mihinkään suuntaan. 

– Tämä on heidän show´nsa, olen tästä out, Aitolehti toteaa.

Koko haastattelun pääset kuuntelemaan Suplasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja