Snookerin trilleriottelussa eriskummallinen tilanne – "Voisit tehdä tuon lyönnin miljoona kertaa, eikä noin kävisi kertaakaan"

Englantilainen Kyren Wilson ja walesilainen Matthews Stevens pelasivat todellisen snookertrillerin World Grand Prix -turnauksessa Englannin Cheltenhamissa keskiviikkona. Wilson voitti ottelun erin 4-3.

Jutun alla Tulosruudun viimeisin lähetys keskiviikolta.

Kamppailun viidennessä erässä nähtiin hämmästyttävä tilanne. Wilson yritti pussittaa punaista palloa kaukaa toisesta päästä pöytää, mutta kohdepallo pomppasi pussin suusta ilmaan ja päätyi paikoilleen pöydän reunan päälle.

– Tuota ei näe kovin usein, että pallo jää pöydän reunalle, selostaja totesi.

– Vau! Voisit tehdä tuon lyönnin miljoona kertaa, eikä noin kävisi kertaakaan, hämmästeltiin puolestaan World Snookerin Facebook-sivuilla (video alla).

Jos pallo olisi vierinyt reunaa pitkin pussiin, Wilson olisi saanut pisteen, mutta nyt lyönnistä tuli virhe.

Wilson voitti kuitenkin kyseisen erän, ja kiri muutenkin 0-3-tappioasemasta voittoon. Ottelu ratkesi viimeisellä pallolla, kun Stevens löi ensin mustan pallon ohi ja Wilson pääsi pussittamaan ratkaisevat pisteet.