Snapchatiin tulossa muista palveluista tuttu ominaisuus: muita käyttäjiä voi mainita julkaisuissa

Snapchat on tällä kertaa ottamassa mallia Instagramista, kun sovellukseen ollaan lisäämässä uusi ominaisuus, @maininnat. Asiasta kertoo muun muassa The Verge.

Snapchatin tarinatila mahdollistaa pian muiden käyttäjien mainitsemisen @-merkillä. Sama ominaisuus on ollut käytössä jo pidemmän aikaa esimerkiksi Instagramissa ja Facebookissa. @maininta toimii samalla kaavalla kuin kilpailevissa sovelluksissa: mainintaa koskettamalla pääsee tarkastelemaan mainitun käyttäjän profiilia, josta käsin onnistuu myös kaveriksi lisääminen.

Tämänhetkisten tietojen mukaan Snapchatin @mainintoihin ei ole ainakaan aluksi tulossa autofill-toimintoa, vaan mainittavan käyttäjän tilin nimi on muistettava ulkoa ja kirjoitettava manuaalisesti @-merkin perään.

Muiden tarinoissa mainitut käyttäjät eivät ilmeisesti saa ilmoitusta siitä, että heidät on mainittu. Snap ei kuitenkaan ole toistaiseksi tiedottanut virallisesti @mainintojen ominaisuuksista, joten mikään ei toistaiseksi ole varmaa. Se kuitenkin tiedetään, että @maininnat ovat nyt testausvaiheessa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.