SM-liigassa ulosajojen ilta – nämä tilanteet kuumensivat tunteet lauantain kiekkokierroksella

SM-liigan lauantaisella ottelukierroksella nähtiin peräti kuusi ulosajoa. 

Kouvolassa nähtiin vauhdikas ja kuumatunteinen ottelu. Kaikki alkoi HPK-hyökkääjä Tommi Tikan taklauksesta, josta KooKoon Alexander Bonsaksen ja Martin Berger suivaantuivat. Jälkitilanteesta Bergerille ja Trevor Mingoialle käytöskympit.

Taukosummerin soittaessa syntyi uusi kahakka, kun KooKoon Erik Karlsson ja HPK:n Otto Latvala aloittivat tappelun ilman hanskoja. Latvalan ja Karlssonin ulosajoihin johtaneen kahakan yhteydessä myös KooKoo-vahti Victor Brattström olisi ollut halukas tappeluun, mutta HPK-vahti Emil Larmi kieltäytyi kohteliaasti kutsusta.

Oulussa nähtiin peräti neljä ulosajoa. Kärppien Otto Karvinen taklasi ensin Rony Ahosen rajusti selästä laitaan suihkukomennuksen arvoisesti.

Tovia myöhemmin oli Jesse Puljujärven vuoro marssia isoista ovista ulos, kun hän sai 5+20 minuutin jäähyn polvitaklauksesta. Taklauksen kohteeksi joutui Joonas Lyytinen.

Ilta päättyi HIFK:n Miro Karjalaisen ja Kärppien Libos Sulakin tappeluun, joka sai alkusytykkeensä jo Puljujärven ulosajoon johtaneesta tilanteesta. Karjalainen ja Sulak passitettiin päätyovista pihalle vain seitsemän sekuntia ennen päätössummeria.

Lue myös:

    Uusimmat