Skorpionin vuosihoroskooppi 2019

Työkiireet voivat estää sinua viettämästä perheesi kanssa niin paljon aikaa kuin haluaisit... Tältä näyttää Skorpionin vuosihoroskooppi 2019!

Rakkaus

Skorpionien vuosi on täynnä rakkautta ja intohimoa.

Parisuhteessa elävät skorpionit viettävät ihania, romantiikantäyteisiä hetkiä yhdessä kumppaninsa kanssa, ja suhteenne vain vahvistuu vahvistumistaan. Jollet ole vielä ehtinyt avioliittoon asti, se voi hyvinkin tapahtua tämän vuoden aikana.

Sinkuilla on hyvät mahdollisuudet rakkauden löytymiselle. Älä kuitenkaan ryhdy heti tapaamisen jälkeen liian omistavaksi ja mustasukkaiseksi. Se voi karkottaa lupaavankin ehdokkaan nopeasti tiehensä, vaikka muuten olisitte kuin luodut toisillenne.

Perhe ja ystävät

Työkiireet voivat estää sinua viettämästä perheesi kanssa niin paljon aikaa kuin haluaisit. He kuitenkin ymmärtävät sinua ja antavat sinulle täyden tukensa, aivan niin kuin sinäkin annat heille. Itse asiassa ilman heidän tukeaan et olisi päässyt työssäsi niin pitkälle kuin olet päässyt. Ystäviä tapaat harvakseltaan, mutta aina välillä on mukava nähdä heitä ja samalla sekä saada että antaa vertaistukea.

Työ ja ura

Tänä vuonna sinä omistaudut työllesi. Sinulla on hyviä ideoita, ja saat paljon aikaan. Saat kaikessa esimiehesi täyden tuen, ja niinpä sinulla onkin todella hyvät mahdollisuudet edetä urallasi. Se voi kuitenkin synnyttää kateutta työkavereissasi. Sinun kannattaakin olla varovainen, ettei joku yritä ottaa itselleen kunniaa sinun saavutuksistasi.

Opiskelu

Opiskelevilla skorpioneilla menee todella hyvin. Se ei silti tarkoita, ettet joutuisi tekemään töitä opintojesi eteen. Sinä olet itse asiassa valmis uhraamaan opinnoillesi melkein kaiken aikasi. Sinun kannattaa kuitenkin olla tarkkana, ettei ankara opiskelusi erota sinua ystävistäsi ja perheestäsi.

Raha-asiat

Tänä vuonna sinun tulosi ja menosi eivät ole oikein suhteessa toisiinsa. Menosi tuntuvat kasvavan runsaasti, mutta tulosi eivät kasvakaan samassa tahdissa. Sinun onkin parasta ottaa menosi tarkkaan syyniin. Niistä on varmasti varaa supistaa.

Terveys

Pidä terveydestäsi ja kunnostasi tänä vuonna erityisen hyvää huolta. Itsesi laiminlyöminen voi muuten kostautua. Noudata säännöllisiä elämäntapoja, syö terveellisesti ja liiku riittävästi. Yritä mennä ajoissa nukkumaan, jotta ehdit saada tarpeeksi unta.

Uudenvuodenlupaus 2019

Lupaa pitää huolta itsestäsi ja terveydestäsi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja