Skorpionin vuosihoroskooppi 2013

Tutustu Skorpioni-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2013 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


SKORPIONI 24.10.–22.11.

Henkinen kasvu

Tunnet itsesi vuoden aluksi hieman epävarmaksi ja epäröiväksi. Sinun voi olla vaikea luottaa itseesi ja myös muihin ihmisiin. Piilotat epävarmuutesi helposti itsevarman ja kovan kuoren alle. Uskalla avata sisimpääsi, niin saat luottamusta muilta ja samalla opit luottamaan sekä itseesi että muihin.

Ihmissuhteet

Tämä vuosi on suotuisaa aikaa rakkaudelle. Parisuhteessa elävät nauttivat yhteisestä ajasta rakkaansa kanssa kotona sekä yhteisistä seikkailuista matkoilla. Kun läheisyytenne kasvaa, pystyt ilmaisemaan paremmin tunteitasi ja toiveitasi.

Perheasiat sujuvat tänä vuonna vaihtelevasti. Alkuvuonna rauha vallitsee perheessä, ja perheenjäsenten toiveet ja odotukset täyttyvät. Perheesi arvostaa sinua ja pitää sinusta huolta. Vuoden jälkipuoliskolla voi huoli jonkun perheenjäsenen terveydentilasta nostaa tummia pilviä taivaalle.

Ystävyyssuhteet sujuvat ongelmattomasti, mutta toivoisit, että sinulla olisi enemmän aikaa ystävillesi.

Sinkun rakkausvuosi

Skorpionilla on vahva pariutumisvietti. Sinkkuskorpionit tekevät kaikkensa löytääkseen kumppanin itselleen, eikä se onneksi ole kovin vaikeaa tänä vuonna. Sinun kannattaa kuitenkin varoa, ettet päädy suhteeseen täysin vääränlaisen ihmisen kanssa.

Työ

Vuosi on hyvä urasi kannalta. Joudut, tai pääset, matkustelemaan työsi takia. Jokin suotuisa muutos voi tapahtua työrintamalla, ja bisneksesikin saattavat kasvaa. Ajanpuute voi vaikeuttaa tavoitteidesi saavuttamista, mutta älä viivyttele tärkeiden uraa koskevien päätösten kanssa. Saat monenlaista arvostusta, mutta ikävä kyllä kateelliset voivat myös yrittää pilata mainettasi.

Opiskelu

Opiskelusi sujuvat hyvin. Tänä vuonna on hyvä täydentää opintoja ulkomailla. Saatat alkaa opiskella myös kokonaan uutta alaa. Tentit ja kokeet sujuvat hyvin varsinkin vuoden ensimmäisellä puoliskolla. Loppuvuonna olet ehkä hieman huolimaton, eikä se voi olla vaikuttamatta opintoihisi.

Raha-asiat

Rahallisesti vuosi on vaihteleva. Siirrä liian suuret ja kalliit hankinnat syrjään joksikin aikaa. Älä kuitenkaan murehdi raha-asioita liikaa. Luovuutesi avulla keksit kyllä keinoja rahatilanteesi parantamiseksi.

Terveys

Alkuvuodesta terveytesi on hyvä, ja jos jotain pientä vaivaa ilmeneekin, paranet nopeasti. Fyysinen energiasi tuntuu kuitenkin olevan vähissä. Myös jonkun perheenjäsenen terveys voi aiheuttaa sinulle huolta.

Onnenpäivät vuonna 2013

22. helmikuuta, 7. maaliskuuta, 17. toukokuuta, 22. heinäkuuta, 1. elokuuta, 11. syyskuuta, 8. lokakuuta ja 6. joulukuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja