Skandaali: Alastonkuvat Vanessa Hudgensista tulvivat nettiin!

High School Musical -elokuvista tuttu näyttelijä Vanessa Hudgensin väitetään poseeraavan puolialastomana ja pussailevan näyttelijä Alexa Nikolasin kanssa.

Teinielokuvien tähti Vanessa Hudgens, 22, on joutunut alastonkuvillaan skandaalin keskelle, uutisoi nydailynews.com. Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta: Hudgens oli jo vuonna 2007 mukana alastonkuvaskandaalissa. Hän pahoitteli silloin faneilleen, että oli nolostuksissaan kuvistaan ja toivoo, ettei ikinä olisi ottanut niitä.

Vuonna 2007 Disney-kanava tuki High School Musical –tähteä ja totesi, että kuvissa oli kyse vain arviointivirheestä. Vuonna 2009 kuitenkin kuvaskandaali toistui, kun lisää tähden nakukuvia ilmestyi verkkoon. Hudgens kommentoi kuviaan Allure-lehdessä vuonna 2009.

– Aina kun minulta kysytään, tekisinkö alastonkohtauksia elokuvissa, ei kukaan ota minua todesta jos sanon, että se tuntuisi epämukavalta. Ihmiset ovat vaan, että hevonpeetä, sinä olet jo tehnyt sen, hän sanoi haastattelussa.

– Se on noloa, koska se on yksityinen juttu. On tyhmää, että minua on vedätetty. Jotkut oppivat virheistään, hän tuumi.

Nyt kuitenkin näyttää siltä, että Hudgensille riittää lisää seliteltävää, kun kuvat hänestä ja näyttelijä Alexa Nikolasista, 18, levisivät nettiin. Esimerkiksi MediaTakeOut.com julkaisi kuvat Vanessan ja Alexan pussailusta. Egotastic.com puolestaan julkaisi kuvasarjan, jossa Vanessa poseeraa alasti.

Vanessa Hudgensin pussailukuvat, katso mediatakeout.comissa.

MTV3/Helmi

Lähde: nydailynews.com

Kuva: Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja