Tosi-tv-sarjasta lähtöä miettinyt Kourtney Kardashian julkaisi näyttävän kuvan juhlapuvussa: "Hyvästi"

2:04
Tätä on luvassa Keeping Up With the Kardashians -sarjan 18. kaudella!

Kardashian-Jenner-klaanin vanhin sisarus Kourtney Kardashian on saanut tarpeeksi kuuluisuudesta ja suositun tv-ohjelman kuvauksista.

Keeping Up With the Kardashians -ohjelman uusin kausi alkoi hiljattain niin Yhdysvalloissa kuin Suomessakin C Morella. Ensimmäisessä jaksossa nähtiin, miten Kim Kardashian Westin ja hänen sisarensa Kourtney Kardashianin riita ajautui fyysiseksi.

Toisessa jaksossa kolmen lapsen äiti Kourtney kertoo sisarelleen Kimille, että hän ei halua olla enää julkisuuden henkilö. 40-vuotias tähti myös avautui ohjelman haastatteluosioissa siitä, ettei halua ehkä olla jatkossa enää mukana ohjelman kuvauksissa tai ainakin aikoo rajoittaa niitä entistä enemmän.

Nyt kaunotar julkaisi Intagramissa upean kuvan. Kuvassa Kourtneylla on yllään tyrmäävä tummanvihreä iltapuku. Tähti vihjailee mystisesti kuvan yhteydessä.

– Hyvästi, nainen kirjoittaa kirjainleikin yhteydessä.

Kardashian ei ole toistaiseksi vahvistanut sitä, että aikooko hän jättää sarjan pysyvästi vai ei.

Tähti on ollut mukana sarjassa jo 18 kauden ajan, aivan sen alusta saakka. Katsojat ovat päässeet katsomaan naisen yksityiselämän käänteitä, kuten esikoisen Masonin syntymää, sekä hänen kamppailuansa ex-miehensä Scott Disickin kanssa.

Kourtney on kertonut useassa lehtihaastattelussa haluavansa laittaa enemmän rajoja yksityisyydelleen oman hyvinvointinsa vuoksi. Hän on myös kertonut kokeneensa suurta painetta sisaruksiltaan jatkaa sarjassa.

Keeping Up With the Kardashians -sarjan uusi kausi nähtävissä C Morella 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja