Sisä-Suomessa yö täyttä hulinaa: Murtovaras nukahti rikospaikalle, nainen vedätti taksikuskia, autoilla kaahattiin tolkuttomia nopeuksia

Viime yön keväinen lämpö teki yöstä Sisä-Suomessa vilkkaan, tiedottaa alueen poliisi.

Kenties erikoisin tapaus poliisille valkeni kello 1.21 Tampereella poliisin saatua ilmoituksen, jonka mukaan Ristimäenkadulla mopoautoon olisi murtauduttu ja sieltä olisi viety subwoofer-kaiutin ja vahvistin.

Subwoofer löytyi parkkipaikan laidalta, mutta samalla kävi ilmi, että läheiseen pakettiautoonkin oli murtauduttu. Autosta puolestaan löytyi nuokkumasta poliisille ennestään tuttu kolmekymppinen mies. Häntä epäillään nyt varkaudesta.

Poliisin selviteltäväksi päätyi illan aikana myös taksihuijaus. Nainen oli ottanut taksin Varkauden matkakeskukselta tarkoituksenaan päästä Jyväskylän Köhniöön, mutta pysäyttänyt taksin päästäkseen Vaajakoskeen ostoksille. Tämän jälkeen matkustajaa ei enää näkynyt, ja poliisi selvittelee nyt hänen henkilöllisyyttään.

Autoilijat kaahailivat yön aikana erittäin kovia nopeuksia: Nokialla poliisi mittasi henkilöauton nopeudeksi 113 km/h alueella, jonka nopeusrajoitus on 50 km/h, kun taas Tampereella 18-vuotias mies kaahaili peräti 137 km/h alueella, jonka nopeusrajoitus on 60 km/h.

Lisäksi poliisi joutui illan aikana muun muassa jahtaamaan pakoon juoksevia murtovarkaita ja autolla paennutta huumekuskia.

Lue myös:

    Uusimmat