Sinäkö se siinä, Hugh Grant? Näyttelijähurmurista kuoriutui kurttuinen hopeakettu

Hugh Grant on muuttunut romanttisten komedioiden veikeästä vakionaamasta harmaaksi herrasmieheksi.

Näyttelijähurmuri Hugh Grant, 55, on sulattanut sydämiä monissa suosikkikomedioissa, kuten Notting Hillissä,Bridget Jones -elokuvissa, Neljät häät ja yhdet hautajaiset sekä joulun ajan klassikkoelokuvassa Rakkautta vain.

Miehen tavaramerkkinä ovat olleet tämän siniset silmät, veikeä hymy ja vallattomasti laineilevat hiukset.

Ajan hammas kohtelee kuitenkin kaikkia tasapuolisesti, ja tuoreiden kuvien perusteella se on nyt päässyt nakertamaan romanttisten komedioiden vakiokasvoa.

Grant kuvattiin yhdessä ruotsalaisen on-off-tyttöystävänsä Anna Ebersteinin, 37, kanssa tennisottelun yleisössä Ranskassa.

Harmaantunut mies oli pukeutunut siniseen kauluspaitaan, aurinkolaseihin ja mustiin housuihin. Välistä näyttelijä joutui turvautumaan silmälaseihinsa.

Televisiotuottajana työskentelevä Eberstein oli pukenut päälleen mustan mekon.

Edersteinilla ja Grantilla on keskenään kaksi lasta, viime joulukuussa syntynyt tyttövauva sekä vuonna 2012 syntynyt John.

Grantilla on myös kaksi lasta Tinglan Hongin kanssa, vuonna 2011 syntynyt Tabitha sekä vuonna 2013 syntyt Felix, joka tuli maailmaan vain muutamia kuukausia myöhemmin kuin hänen toinen poikansa John. Tämä tarkoittaa, että Hong ja Eberstein olivat tuolloin molemmat raskaana samaan aikaan.

Lue myös:

    Uusimmat