Signmark paljasti TTK-opettajansa neuvon ennen ensimmäistä livelähetystä: "Hän pakotti…"

Signmark ja Anniina Koivuniemi vakuuttivat letkeällä jivella. 

Tanssii Tähtien Kanssa -oppilas Signmark ja hänen opettajansa Anniina Koivuniemi aloittivat kautensa näyttävällä ja letkeällä jivella. 

– Hän pakotti minut rennoksi. Anniina sanoi, että pidä syke ja ota rennosti. Jos en ole rento, en saa vauhtia päälle. Anniina antoi tosi hyvän vinkin, räppäri kertoi ensimmäisen lähetyksen jälkeen.

Signmark on aikaisemmin kertonut, että tuntee musiikin rytmin bassosta. 

– Bassot olivat hyvät. Olen iloinen, että olemme saaneet hyvin aikaa treenata. Yritän saada koko ajan boostattua bassoa. Saimme sen testien kautta toimimaan. Oli mahtava fiilis antaa flow'n mennä.

Koivuniemi voitti viime kauden Ernest Lawsonin kanssa ollessaan kisan ensikertalainen. Tällä kaudella hän aikoo pyrkiä puolustamaan mestaruuttaan, mutta ei anna paineiden vaikuttaa liiakseen.

– Totta kai voittoa pitää aina puolustaa, mutta en halua ottaa paineita. Kaikki olemme erilaisia ihmisiä ja kaikilla on erilaiset parit. Mennään pari ja vuosi kerrallaan, hän tiivisti.

Katso koko jälkilive tästä!

Ensimmäinen Tanssii tähtien kanssa -suoralähetys ohi! Tässä tuomareiden arvio avausjakson suorituksista 16:39

Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetykset sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.


Lue myös:

    Uusimmat