SIG-Inkisen sairausloma jatkuu: Edessä rankat sädehoidot

Aivokasvainleikkauksesta toipuvan SIG-yhtyeen laulajan Matti Inkisen sairausloma jatkuu. Inkinen kertoo Iltalehdessä, että edessä on 20 kerran rankka sädehoitojakso.

Inkisellä todettiin hemangioblastooma eli verisuonikasvain, joka leikattiin lokakuussa Turun yliopistollisessa keskussairaalassa. Leikkauksesta tervehtyvän laulajan sairausloman piti loppua vuodenvaihteessa, mutta sitä jatketaan ainakin helmikuuhun. Inkinen kertoo Iltalehden haastattelussa, että hänellä on edessä rankka 20 kerran sädehoitojakso.

– Kuuden viikon hoitojakso alkoi. Olen käynyt siellä kaksi kertaa, mutta se on ollut vasta treeniä. Tiistaina olen kuin sädetikku, Inkinen kertoi Iltalehdelle torstaina.

– Sädehoito jatkuu Tyksissä, koska tätä on vaikea määritellä. Periaatteessa kasvain oli hyvänlaatuinen, mutta samasta kasvaimesta on olemassa myös pahanlaatuisia versioita, Inkinen selvitti lehdelle.

Hän kertoi lehden haastattelussa toipumisprosessin olevan hyvässä vauhdissa, mutta kärsivänsä ajoittain käheästä äänestä ja puheongelmista.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja