Sideways-festivaali muuttaa ja laajenee, ensimmäiset esiintyjät julki – A Perfect Circle, The National ja Rodriguez Suomeen

Aiemmin Helsingin Teurastamolla järjestetty tapahtuma muuttaa Helsingin Jäähallin ja Eläintarhan urheilupuiston ympäristöön.

Vuodesta 2015 lähtien Helsingin Teurastamolla järjestetty Sideways muuttaa ensi kesänä Helsingin Jäähallin ja Eläintarhan urheilupuiston ympäristöön. Samalla festivaali laajenee kolmepäiväiseksi.

Sideways järjestetään perjantaista sunnuntaihin 8.–10. kesäkuuta 2018.

Myös ensimmäiset Sideways-artistit on julkistettu: indierock-yhtye The National (USA) sekä vaihtoehtorockin ja metallimusiikin suurnimi, Tool-yhtyeestä tutun Maynard James Keenanin johtama A Perfect Circle (USA) saapuvat ensi kesänä Helsinkiin. A Perfect Circle saapuu ensimmäistä kertaa urallaan Suomeen.

– Nordiksella saamme ulkolavojen lisäksi viimeinkin käyttöömme Teurastamolta puuttuneita sisätiloja Jäähallin suuresta pääareenasta festivaaliohjelmaa tarjoaviin sivuhuoneisiin ja muihin tiloihin. Uudet venuet mahdollistavat myös pimeyttä vaativat tuotannot, joita emme aikaisemmin pystyneet toteuttamaan sekä keikkojen jatkumisen aamuyöhön asti, Sidewaysin promoottori Artemi Remes kertoo tiedotteessa.

– Sidewaysin tunnelma leppoisana ja hyvän palvelutason omaavana kaupunkifestivaalina halutaan säilyttää, joten festivaalilippuja on jatkossakin saatavilla vain rajoitettu määrä.

Muita julkistettuja nimiä ovat MØ (DK), Searching for Sugar Man -dokumenttielokuvan päähenkilö, unohduksesta jättisuosioon noussut Rodriguez (USA), Deerhunter (USA), Sleaford Mods (UK) ja No Fun At All (SWE).

Suomalaisartisteista Sidewaysissa nähdään Pariisin Kevät, Rättö & Lehtisalo, Pyhimys, Gasellit, DJ Kridlokk, Vesta, M, SUAD ja $now.

Katso alla julkistettujen esiintyjien musiikkivideoita.




Lue myös:

    Uusimmat