Mainos

Shekki sähköpostitse uudessa maksujärjestelmässä

Uusi järjestelmä lähettää rahaa sähköpostitse on mullistanut rahapalvelujen maailman. PayPal.com-niminen yhtiö perusti järjestelmän viime marraskuussa huutokaupan maksuvälineeksi ja sen jälkeen se on saanut yli kaksi miljoonaa käyttäjää.

PayPal, joka fuusioitui maaliskuussa verkkopankki X.com:in kanssa, kertoo saaneensa 2,4 miljoonaa käyttäjää ilmaiselle e-payment-palveluulleen. "Aikaisemmin tänä vuonna käyttäjiemme lukumäärän kasvu oli kahta-kolmea prosenttia päivässä, mikä on jopa Internetissä ennen kuulumatonta", sanoo PayPalin edustaja Vince Sollito. "Kasvu on hidastunut jonkin verran, mutta sivuille tulee silti 15 000 - 20 000 uutta käyttäjää päivässä", hän kertoo.

Asiakkaat voivat lähettää rahaa kenelle tahansa sähköpostiosoitteen omaavalle henkilölle luottokortilla tai siirtämällä rahaa pankkitililtä. Varat voi elektronisen siirron jälkeen nostaa pankkitililtä tai saada shekkinä.

Jim Bruene, Online Banking Reportin perustaja, sanoo tämän tyyppisen elektronisen maksutavan olevan yksi nopeammin kasvavista rahapalveluista Internetissä. Joitain muita samantapaisia järjestelmiä on perustettu PayPalin inspiroimana, mutta PayPal johtaa kuitenkin markkinoita.

(MTV3-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.