Sharon Osbourne lyttää Kim Kardashianin alastonkuvat: "Se ei ole feminismiä"

Sharon Osbourne arvostelee kovasanaisesti Kim Kardashianin feminismin nimissä ottamia alastonselfieitä.

Sharon Osbourne arvostelee tuoreessa The Telegraphin haastattelussa seurapiirikuningatar Kim Kardashian Westin perusteluja alastonselfieiden julkaisulle, kertoo People. Kardashian on perustellut alastonkuviaan sillä, että hän on feministi. Osbournen mukaan tämä ei edusta lainkaan feminismiä.

– Jos Kim haluaa näyttää vartaloaan, niin hyvä on. Mutta se ei ole feminismiä, se on lumppuna olemista. Ei ole mitään väärää olla lumppu, mutta muista aina mikä olet.

Kardashian kirjoitti elokuussa omalla nettisivullaan, että hänelle feministi on sellainen henkilö, joka puoltaa kansallisia ja yhteiskunnallisia oikeuksia ja vapauksia kaikille ihmisille heidän sukupuolestaan riippumatta. Tällaisia henkilöitä ovat kaikki, jotka uskovat että naisilla tulisi olla samat valinnanvarat ja mahdollisuudet kuin miehillä koulutuksen ja työllistymisen sekä heidän vartaloidensa ja elämäntyyliensä saralla.

– Tottakai haluan kaikkia näitä asioita! Naisten voimaannuttaminen ja kohottaminen ovat minulle tärkeitä asioita.

Somekuningatar ei kuitenkaan itse enää halua lokeroida itseään feministiksi. Hän pohti kirjoituksessaan, että miksi ihmisiä pitää ylipäätään lokeroida eri titteleillä.

– Olen ihminen, minulla on ajatuksia, tunteita ja mielipiteitä monista asioista.

Hiljattain antamassaan haastattelussa Kardashian tähdentää, että hän tuntee tekevänsä paljon enemmän kuin monet ihmiset, jotka väittävät olevansa feministejä. Sisimmässään hän tuntee olevansa feministi, muttei tunne tarpeelliseksi leimata itseään sillä tittelillä.  

Lue myös:

    Uusimmat