Sergio Perezin kunto kohenee – spekulaatiot paluusta saivat uutta pontta

Hamilton repäisi Bottakseen jo 30 pisteen eron – F1-kausi jatkuu sarjan 70-vuotiskisalla Silverstonessa 16:17
Videolla MTV Uutiset Liven keskustelua formuloista.

Koronavirukseen sairastunut F1-kuski Sergio Perez alkaa olla kilpailukunnossa. 

Perezillä todettiin viime torstaina koronavirustartunta, ja hän joutui jäämään sivuun Britannian GP:stä. Nico Hulkenberg hyppäsi pikahälytyksellä korvaajaksi Racing Pointin auton rattiin. 

Perez kertoi kuitenkin sosiaalisessa mediassa, ettei hänellä ole enää oireita. Se nostatti spekulaatioita, että voisiko hän palata jo ensi viikonlopun GP-kisaan. 

– Näin vietän päiväni. Harjoittelua, iPad, TV, puhelin ja keittiö. Aika on tullut pitkäksi. Odotan palaavani pian. Kiitoksia kaikille tuesta, hän kirjoitti. 

Racing Point ei ole ilmoittanut virallisesti, että ajaako hän Silverstonen 70-vuotisjuhlakisassa. Ongelmana on, että Britannian karanteenikäytännöt muuttuivat seitsemästä päivästä kymmeneen juuri tartunnan ilmetessä. 

Racing Pointin tallipäällikkö Otmar Szafnauer sanoi Autosportille, että kuskin pitää olla vapaa karanteenista ennen perjantain harjoituksia. Hänet testataan uudelleen torstaina. 

– En ole varma, minkä mittaisesta karanteenista hänen tapausessaan on kyse. Vaikka karanteeni olisi seitsemän päivää, hänen pitää saada negatiivinen testitulos. 

Lue myös:

    Uusimmat