Selostaja vedettiin homofobisen tokaisun takia sivuun suorasta lähetyksestä – "En tiedä, laitanko enää näitä kuulokkeita päähäni"

Baseballin MLB-liigassa Cincinnati Redsin otteluita selostanut Thom Brennaman vedettiin sivuun selostamosta kesken ottelun hänen homofobisen tokaisunsa päädyttyä suoraan lähetykseen.

Brennaman ilmeisesti luuli, että hänen äänensä ei kuuluisi Fox Sports Ohion ottelulähetyksessä, kun hän kutsui vastustaja Kansas Citya ”yhdeksi maailman hinttaripääkaupungiksi”.

Selostaja sai hoitaa ensimmäisen ottelun loppuun, mutta toisen aikana somessa kiertämään lähtenyt videopätkä pakotti kanavan toimimaan. Brennaman esitti anteeksi pyynnön ennen kuin poistui ja teki tilaa kentänlaitatoimittaja Jim Daylle.

Brennaman pahoitteli ja kertoi, ettei tapaus edusta häntä ihmisenä mitenkään.

– Sanoin aiemmin tänään kommentin, joka ilmeisesti meni lähetykseen, ja josta olen syvästi häpeissäni, Brennaman sanoi.

– Jos olen loukannut jotakuta, en voi sanoin kuvailla, kuinka todella, todella pahoillani olen sydämeni pohjasta. Pidän itseäni uskon miehenä.

– En tiedä, laitanko enää näitä kuulokkeita päähäni. En tiedä, tapahtuuko se Redsille tai pomoilleni Foxilla. Pyydän anteeksi ihmisiltä, jotka maksavat palkkani, Redsiltä, Fox Sports Ohiolta ja ihmisiltä, joiden kanssa teen töitä ja kaikilta, joita loukkasin tänään, hän jatkoi.

Cincinnati Reds kertoi tiedotteessaan olevansa murtunut ”kammottavasta, homofobisesta lausunnosta”. Brennaman on toistaiseksi vedetty sivuun Redsin otteluselostuksista.

56-vuotias Brennaman on selostanut Foxilla myös amerikkalaista jalkapalloa. Hänen isänsä Marty Brennaman selosti pitkään juuri Cincinnati Redsin otteluita.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja